IRC-Galleria

Jericho^

Jericho^

¯\(º_o)/¯

[Ei aihetta]Lauantai 06.09.2008 17:53

Johan mulla on putki päällä. Nimittäin leffa-putki. Oon katsonut kahden päivän sisään jopa kaksi (2) elokuvaa ja parin tunnin päästä meen teatteriin katsomaan Wall-e:n. Omg omg. Ihmeellistä se on siks että viime aikana on mennyt ihan tylsäks leffojen suhteen tuo katselu. Ei ole huvittanut yhtään katsella ja kokoajan on vaan kasaantunut katso-tuo-lista. Jotenkin tuo työrytmikin sekoittaa pakkaa. Noh, jospa saisin nyt itseni katsomaan noita vähän enemmän. Nuoruuteni päivinä oli tapana katsella sillei ihan vitusti leffoja, harmittaa oikein ku oon näin repsahtanut. :'(((((((((

Niin ja eilen siis katsoin Starship Troopers 3:sen. Hirveä virhe. Oli se silti pakko katsoa kun eka osa oli kuitenkin silkkaa rautaa. Kakkosta en olekaan nähnyt ja taidanpa jättää näkemättä. Oli kyllä niin uskomattoman huono että ei voinut kuin ihmetellä miksi se oli tehty. Se oli vähän ku olis katsonut ketjukolaria, ei haluais katsoa mutta silti on pakko katsoa. Eihän siinä, oli siinä tissejä (ei pelastanut leffaa) ja SPOIL SPOIL SPOIL iskelmähittejä laulava aivopesty kenraali joka sukeltaa jättiläisvaginaan.

Tänään katsoin tuon Spiderwick Chroniclesin. Varmaan ikuisuuden koittanut saada Meijun katsomaan sen mun kanssa, mut se ei koskaan lämmennyt idealle. Tänään sit katsoin sen vihdoin yksin. Ihan ok leffa, tollanen minkä katso ihan mielellään vaikka olikin enemmän pikkuväelle tarkoitettu. Siinä oli tuo penskakin mikä on nyt ollut joka toisessa leffassa. Ja mikä ihmeen fetissi Nickledeonilla on tuon liman kanssa?

Jeejee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.