IRC-Galleria

Jericho^

Jericho^

¯\(º_o)/¯

Star Trek: The Motion PictureKeskiviikko 27.05.2009 20:44

http://www.imdb.com/title/tt0079945/

Hähää. Katsoinpa sit tuon ekan Trekin ku tässä koitan saada fiiliksiä katsoa tuo uusi leffa. Joskus pienenä olin nähnyt tän viimeks ja en muistanut oikeastaan mitään koko leffasta (lopun twistin muistin hämärästi).

Aika sanattomana tuota leffaa katsoin. Okei, onhan se 30 vuotta vanha leffa mutta ei helvetti. Harvoin näkee noin tylsän leffan. Heti ku pisti leffan pyörimään huomas että kesto on about 2h15min. Melkonen pituus leffalle joka kuitenkin on tehty aikana jolloin leffat oli lyhyitä. Mutta eipä siinä kauan kestänyt kun paljastui miksi se oli niin pitkä. Valehtelematta tossa leffassa on varmaan 40 minuuttia pelkkää fly-by-kuvaa kun näytetään Enterpriseä, lennellään avaruudessa ja lähestytään V'geriä. Lisätään siihen että ne tehosteet on oksennusta rumemmat niin taattu tylsyyskuolema on taattu. Onneks kelaus on keksitty. <3

Mut tylsyys on kyl hyvä teema tolle leffalle. Ehkä niille sarjan faneille tuo oli kova juttu silloin ja vieläkin, mut muhun ei kyllä iskenyt. Lapsena tuo tais kuitenkin olla mullekin kuuminta hottia.

NII JA VITTU SITÄ MADONREIKÄ-KOHTAUSTA! :
D

P.S. Vaikka järkytyinkin tosta leffasta, niin pitää silti vielä katsoa Wrath of Khan ku sitä niin kehutaan. Se tais jopa olla se Trek josta mä sain painajaisia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.