IRC-Galleria

Seuraako enää kukaan muotia?Perjantai 14.03.2008 18:47

Jos Gwen Stefanilta kysyttäisiin seuraako hän muotia, hän luultavasti vastaisi että "en, käytän vain vaatteita joissa viihdyn". Niin vastaisi myös punkkariteini pillifarkuissaan ja emohuivissaan. Niin vastaisi myös perheenäiti joka näyttää enemmän Täydellisten naisten Lynetteltä kuin Gabriellelta. Eli siis kaikki ne jotka eivät ole heti ekana ostamassa hiihtareita Gina's Trico:sta kun ne saapuvat kauppaan, ovat yksilöitä jotka eivät seuraa muotia? Jassoo, kuullostaa enemmänkin siltä että itseasiassa juuri nämä jotka "todella seuraavat muotia"(=trendipellet) ovatkin aika harvinaisia yksilöitä.

Suuri osa pojistakin sanoo etteivät voi sietää tyttöjä jotka seuraavat ahkerasti muotia. Silti se trendikkäin on heillä ensimmäisenä kiikarissa jos se tarpeeksi nätti sattuu olemaan.

Jos minulta kysytään seurassa, seuraanko muotia, jään hetkeksi miettimään. Kaikki muut vastaavat että eihän ne, joten ei siinä sitten suorastaan kehtaa vastata seuraavansa, sillä puolet porukastahan pukeutuu muodikkaammin kuin minä. Totta hitossa minä seuraan muotia! Niin seuraavat lähes kaikki muutkin ikäiseni. Kuitenkin päivitellään takanapäin niitä, jotka kulkevat kouluun hiusdonitsi päässä ja 90-luvun kuvioneule päällä vaikkei muka mitään muodista tiedetä, pah.

Ja vaikka olenkin tämmöinen trendipelle niin tälläkin hetkellä kaikki päälläni olevat vaatteet ovat vähintään 3vuotta vanhoja; aamuisin töihin lähtiessäni vedän päälleeni jotain mukavaa ja yhteensopimatonta ja iltapäivällä saan hävetä; enkä ole edes raaskinnut ostaa nättejä kumisaappaita vaan käytän noita valtavia Nokian räyskiä kaupungilla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.