IRC-Galleria

On rankkaa olla tonttunaisKeskiviikko 27.08.2008 17:47

Olinpa kätevä! Mittasin kardemummat ja sokerit jauhojen sekaan suoraan. Mutta missäs se kippo nyt on.. ämphh...!!

Olinpa kätevä! Otin mukaani paljon käsipyyhepaketteja tänne toiselle puolelle toimistoa jotta niitä ei tarvitse lähteä hakemaan enää siivouskomerosta! Mutta missäs on se suihkepullo.. jäiköhän se vessaan? Pitänee kai kiertää koko laitos taas ympäri.

Olen niin kätevä että sekoan suunnasta ja puolet tavaroista on jääneet matkan varrelle. Joka päivä on jotakin hukassa ja joka päivä löydän jotakin.. hattuhyllyltä, keittiön pöydältä tai väärästä laukusta. Tai sitten vain jätän jotain jonnekin Prisman pihaan enkä enää ikinä löydä sitä. Siitä tulee tyhmä olo.

Ja sitten vielä nämä käsittämättömän pitkät piuhat. Opettaja selittää jotakin mistä en tajua puoliakaan. Sitten muut painuvat puuhastamaan työtä ja minä juoksen niiden perässä kyselemässä että mitä ja miksi..? Sitten parin päivän päästä saatan tajuta mistä oli kyse.
Siitä tulee tyhmä olo.

Ja onneksi minun kaveriporukkani on pieni. Nimiäkin pitää aina valmiiksi miettiä ettei tule mitään väärää nimeä joka sopisi henkilölle paremmin. Vaikka olisin tiennyt Susannan nimen jo puoli vuotta, saatan äkkiarvaamatta möläyttää "Hei Niina!" Siitäkin tulee tyhmä olo.

Olisikohan aika jo myöntää olevansa Tyhmä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.