IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

Druidien puuhoroskooppiTiistai 06.02.2007 18:22

Viikunapuu (14.6-23.6 ja 12.12-21.12)

Viikunapuu-henkilö on hienostunut, ei kaunis, mutta ilmeikäspiirteinen, eikä jää huomaamatta(?). Viikuna on herkkä ja tarvitsee elintilaa ja lämpöä. Viikuna ei kestä epäedullisia olosuhteita, hän muuttuu ja kestää huonosti vaikeuksia. Kun hän tulee surulliseksi, hän täyttyy surusta ääriään myöten. Hänen suojamekanisminsa heikentyvät, ja hän on vaarassa kuolla.

Perhe on hänelle tärkeä, ja hän tarvitsee jatkuvaa kanssakäymistä läheisten ihmisten kanssa, jopa silloinkin kun he eivät pysty arvostamaan häntä ja kokemaan hänen toiveitaan oikeutetuiksi. Viikuna tarvitsee pysyvyyttä, siitäkin huolimatta, ettei hän itse ole erityisen kestävä missään.

Luonteeltaan viikuna on tunneherkkä ja hänellä on alemmuuskompleksi. Toisinaan hän sen takia menettää rauhallisuutensa ja elämänilonsa sekä kykynsä vastustaa houkutuksia. vaikka hän ei ole kestävä (erityisesti ajatuksissaan), hän pyrkii täyttämään jokapäiväiset velvollisuudet säntillisesti (no en nyt tieän... pyrkii on kyllä hyvä sana). Häneen voi luottaa.

Hän työskentelee pontevasti (en tästäkään oikein tiedä), vaikka onkin laiska syvällä sisimmässään. Hän on impulsiivinen(?) ja täynnä hyviä aikeita, mutta elämä panee hänelle jatkuvasti kapuloita rattaisiin, etenkin henkilökohtausten heikkouksien muodossa.

Viikuna on realisti(?), aina toimelias ja yrittelijä (riippuu). Hän on todellinen aarre läheisille ihmisille(?). Ota viikuna puutarhaasi ja huolehdi siitä hyvin, niin et kadu. Viikuna kantaa hyviä hedelmiä. Hän on niitä, joiden kanssa kannattaa mennä avioon. Mutta ihmettä ei kannata odottaa, sillä hän ei ole romanttinen rakastaja (minäkö mukan en romanttinen. Tässä kohtaa on väärässä ja pahasti). Yksinkertaiset tunteet ovat viikunalle paljon tärkeämpiä kuin fantasiat (fantasiat on kivoja!). Hänen kanssaan tulee toimeen mikä tahansa puumerkki, jolla ei ole komplekseja ja joka ymmärtää häntä. Mutta huomaa, viikuna on hyvin herkkä loukkaantumaan!

Viikunan luonteenpiirteitä: realismi (?), käytännöllinen äly, impulssiivisuus (?), tarkkailukyky, organisatoriset kyvyt(?).




Pelottavan totuuden mukainen juttu :P Mitä nyt muutama juttu oli päin mäntyä tai vain osittain oikein tai sitten en vain yksinkertaisesti tiiä.

Mutta pelottavaa.

Minä olen Viikunapuu ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.