IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

Unia, ideoita, oivalluksia 23:53Perjantai 17.08.2007 03:09

-The Impressions - For Your Precious Love-

Kummia unia näin. Ekassa kukaan ei välittäny musta vaikka oli mun synttärit ja tokassa joku hygienia tarkastaja anto potkut kivoimmille Koti pizzan työntekijöille ikinä! O_o Kaikkea sitäkin ^^
Äite ja sisko osas taas ärsyttää! "Ei se muuta tee ku istuu tosa koneella koko ajan" sano äite siskolle. No tekisin muuta jos keksisin mitä tekisin! ò_ó
No mut en kauheesti oo ollu koneella tänään. Iskä ja äitipuoli teki taas yllätysvisiitin. Mentiin kattoo sitä siskon tulevaa taloa. Se on kyl ihan ok näkönen ulkoa ainakin.
Huomasin myös että Kodin Kuvalehti on ihan mielenkiintonen lehti :)
Hitto mulle vittuiltiin tänään oikeen olan takaa enkä keksiny mitää takasin! ò_ó Vitun molopäät jotka ei mistään mitään tiiä!
Sisko anto idean että voisin alkaa leipoa kun ei oo mitään tekemistä. Vois kyl :) Täytyy jutella äiteelle että mitä.
Keksin myös että vois kerätä porukan ja mennä laulaa karaokea :) Joko jonkun luo tai sit baariin. Miettisin että jotain 8 tyyppiä saisin ehkä kasaan. Ei ne tosin tunne kaikki toisiaan mut varmasti ois kivaa ^^ Täytyy kysellä ihmisiltä mitä tykkäisivät :)
Ai niin! Ja äite yllätti taas kun paljasti jotain itestään. Se haluis kans Japaniin kirsikankukan kukintaa kattomaan ^^ Jei! Enpä ois totakaan äiteestä uskonu. Ei muuta kun mennään! (ja millä rahalla? ... no sitä lottovoittoa odotellessa :))

-John Powell - True Love's First Kiss-

-Lilli-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.