IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

Kävelyä 23:04Keskiviikko 29.08.2007 02:27

-Nightwish - Dead To The World-

Tänään on ainakin tullu käveltyä!
Menin äiteen kyydillä Turkuun ja kävelin kaskentien SP:ltä Hansaan. Kävin hakees Tiimarista uuden päivyrin (Ei malta odottaa että pääsee kirjottaa siihen!). Sieltä Anttilaan ja löysin veljenpojalle pehmeen eläinkirjan. En oikeen keksiny muutakaan.
Soittelin koulukaverille mutta se ei ollu kotona joten menin kaverille juomaan teetä ja kattomaan kun se pelas xP Olin siellä 5 asti ja lähin uudestaan koulukaverille. Löysin jopa perille :D Join teetä ja turistiin kuulumiset. Se pääs kouluun Ikaalisiin, kämppiksestä en muista mihen se muutti. Näin senkin. Lähin sieltä joskus 7 maissa ja muistin jopa retkipatjan ottaa mukaani ;)
Päätä jomotti koko perkuleen päivä! Ja paheni aina kun käveli :/
Söin vihdoin 9 maissa (12 viimeks söin 2 paahtoleipää) kotona kun olin joskus 8 maissa takasin Turusta.
Tabu autto jopa päänsärkyyn.
Bussissa tuli kiva idea että synttäreillä vois päivällä mennä syömään porukan kanssa ja sit illalla baariin. En tiiä kui moni ois innostunu mut jos jonkun suht kivan ja halvan paikan löytäis. Ja jos on paljonkin ihmisiä vois valmiiksi varata pöydänkin mut kattoo nyt.
Sain tietää hauskan jutun. Yksi kaveri on bändissä uutena kitaristina :D Maailma on TOSI pieni. Kiva :D Koko bändi juttu kiertää kivaa tuttujen ympyrää *nauraa* Kaikkea sitäkin!
Kävelyllä daydreamasin bändistä tietenkin ^^ Mukavaa kylläkin.
Taidan saada yhden koulukaverin mukaan Lauantaina :) Toivottavasti ainakin. Täytyy varmistua vielä ja alkaa sit miettii kyytiä. Ja sitä mitä laittaa päälle!
Toinen koulukaveri tuli mua vastaankin Turussa :D
Tajusin just että mulla on kohta kaikki taas päällekkäin vaikka luulin ettei mulla oo yhtään mitään: Se KaLun musikaali, toi Media & Musiikki koulutus johon huomenna meen haastatteluun, uus teatteriprokkis ja nyt toi bändikin vielä :) Ei VOI tulla tylsää! En mä ehtis mitään töitä ees tehdä xP Mut rahaa olis silti kiva saada. No kattoo nyt miten menee...
Sain tänään uusia rintsikoita, pikkareita ja housut <3 Kivaa! Tuun näyttämään hyvältä viininpunasessa! ^^
Mut nyt nukkuun! Huomenna aikanen herätys. Miten mä ikinä pääsen ylös!?

-Máire Brennan - An Fharraige-

-Lilli-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.