IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD
-James Baskett - Zip-A-Dee-Doo-Dah-

Jos yrittäis mennä suht aikasin nukkumaan ja yrittäis herätä aikasin. Pitää varmaan laittaa monta herätystä :D
Ihan ihme päivä tänään ja näin kamalaa untakin. Soitin ystävälle ja kyselin jotain "kannattaisko mun" ja se loukkaantus ja suuttu jostain ja paisko luurin korvaan :( Soitin takasin itku kurkussa että mä vaan kysyin... Se oli kamala.
Tänään innostusin piirtää. Yritin ettiä jotain kivaa kuvaa josta ottaa mallia ja löytyhän sellanen. Siitä tuli tosi kiva! Onnistu pirun hyvin vaikka viimeksi piirtäny vuos sitten! Se oli ihan kun minä! Oon ylpee itestäni. Tuloksen voi nähdä kuva-arkistosta ;) Vois yrittää alkaa piirtää enemmänki. Mut kattoo nyt.
Näytin tänään nätiltä (taas tämmönen päivä). Näytin hiukan siskoltakin ja hippasen ihan ku oisin ollu 70-80 -luvulta. Aika jännää :D
Mutta kun yritin mennä kävelylle niin huomas et on Maanantai. Toinen cd-soitin ei toimi vieläkään. Vanhastakin oli patterit loppu nyt jo ja huomasin sen vasta ulkona. Harmitti.
Näin hississä sen söpön miehenkin taas. Harmi kun en tiiä asuuko se (jos asuu niin yksin vai muijan kanssa) tässä talossa vai käykö se muijan tai kaverin luona... Se sano moi ^^ Se oli kivaa :D Hitto mä tartten miehen *nauraa* Muusikonrentun... Jonkinlaisen muusikonrentun... Ees...

-Timon & Pumba - Stand By Me-

-Lilli-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.