IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

Jamittelua 22:33Lauantai 22.09.2007 01:47

Huh huh. Pitkä päivä. Kouluun normaalisti. Siellä photaria. Päästiin jo yheltä. Luulin jo että joudun yli tunnin odottaa bussia mutta meninkin koulukavereitten kanssa Saloon koulukaverin treenikselle harjottelee biisejä. Tosi kivaa oli! Vähän vaikee biisi mut loistava kyl ^^ Hieman matala mut ei se mitään.
Basisti lähti ekana. Kahden muun kanssa jäätiin jamitteleen. Toinen lähti. Ja paikalle tuli jäljelle jääneen joku bändikaveri luultavastikin. Lisää jamittelua. Joskus puol kymmenen raiattiin kamat autoon ja lähdettiin. Pääsin käymään vessassa (treeniksellä ei ollu ja kauhee kusihätä) ja sitten tää heitti mut kotio. Tossa parkkiksella juteltiin vähän kaikkea. Kävi ilmi että tuntee porukkaa jota mäkin tunnen :D aika yllättävää xP Maailma on pieni, tai siis Suomi. Katsotaan katsotaan mitä tuleman pitää. Toivottavasti pääsis tyypin kanssa vielä enemmänkin pitämään hauskaa. Tosi mukava jäbä :)
Huomista odotan hyvinkin innolla! Täytyy muistaa ottaa kaik tavarat mukaan. Soitin ja mikki jne jne. Ja sieltä suoraa bänditreeneihin.

-Lilli-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.