IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

Äänitystä 21:51Sunnuntai 23.09.2007 01:08

-Leijonakuningas - Tähtien alla-

Että tänään oli kivaa! Ei malta odottaa huomiseen! saatiin rummut äänitettyä. Vähän se oli odottelua mutta ei haitannu. Vihdoinkin luulen että oppisin ton So much pain biisin. On kyl tosi hyvä! Kainon digipiano oli uskomattoman ihana! Nukkumasa osaa soittaa ja laulaa tosi hyvin! Harrykin soittaa hyvin ja vaikuttaa mukavalta tyypiltä. Tumppikin osaa. Kivaa jamittelua kyllä! Ja Miksulla on ihana ääni ^^ Ja flirtti pelaa *nauraa* kait... Ja huomenna lisää!
Kun sieltä päästiin heitin Tumpin kotio ja lähin samantien bänditreeneihin. Pelkäsin jo etten löytäisi paikalle kun olivat menneet uudelle rumpalille. Luultavastikin se nyt sitten on meitin uus rumpali ^^ Ihan hyvin soittaa kunhan saa vähän harjotusta biiseihin. Tupareita odotellaan kyllä vieläkin innolla :D
Silleen ok meni siis treenit. Odotan edelleen lisää sanoja. Ja sitä i:tä pitäis edelleen kattoa.
Sieltä lähin ja loppupäivän en tehny mitään. Kova hinku ois ollu mennä jamitteleen mutta kun ei niin ei. Huomen sit. Toivon mukaan huomenna mentäis vaikka yksille äänityksen jälkeen. En tosin tiiä miten onnistuu kun lupasin Tumpin heittää kotio. Mut eiköhän selvii huomenna.
Mun tarttis ostaa itelleni mikki ja kamat. Nyt varsinkin jos aletaan harjottelee tuol rumpalil. Pitäis vähän ottaa selvää minkälaisia ja mikä on hintaluokka. Toistaseksi luulen etten viel kyl pysty hankkimaan :/ Mut aika nopsaan ois kiva saada.

-Hurriganes - Get On-

-Lilli-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.