IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

Lilli ei tiedä 22:38Tiistai 02.10.2007 02:20

-Evanescence - My Last Breath-

Että piti tääkin päivä taas elää. Alko hyvin mutta loppu ei hyvin. Oli mukavaa koulussa. Pääs kuulemaan ne äänitysviikonlopun jutut. Ihan kököt omalta kohalta :/ mut ei voi mitään. NukkuMasan kanssa heitettiin läppää ja nyt tiiän mikä auto S Club 7:ssä oli (ainakin luulen nyt tietäväni, sain NukkuMasalta apua). Chevy Bel Air Convertible 57. Kyllä kiitos! Täytyy muistaa kertoo Nasselle. Iski myös taas 50-luku buumi. Haluun!
Teatterista soiteltiin. Pyydettiin mukaan TNT:n 35-vuotis juhlaan mukaan. Sopisin eka bändin kanssa ja lähin mukaan :) Toivon mukaan sais ääntänsä kuuluviin! Ja toivottavasti tulee hauskaa! Ny oon kiinni lauantait 27. päivään asti.
Sitten... kaikki oli hyvin kunnes pikkiriikkisestä kärpäsestä tuli härkänen. Kaikki meni näin: Äite tuli tohon. Huomas ton seinän. Siitä kun on toi tapetti rikki kun laitoin joskus julisteet kiinni nuppineuloilla. Sitä ei näy kuin tietyssä valossa. Ja sit alko kauhee "voivoi ja voivoi ku näyttää kamalalta" ja sit se alkao hinkkaamaan niitä että saako niitä jotenkin peittoon. Hermot meni alle sekunnissa kun alko kuuluu sellanen "hrinkhrinkhrink" ääni ja pärähsin että anna olla ei voi mitään. Sitten sloin ajattelee sitä omaa kämppää taas ja sitten tulee raha, sit työ ja sit kaikki muut ja soppa on valmis! Mä en oikeesti tiiä mitä mä teen... Mä tiiän mitä haluan mutta sen saavuttaminen on vaikeeta. Tiiän myös mitä en halua ja pelottavasti kääntymässä siihen suuntaan :(
Yksinkertasesti pelottaa. Aivan järettömästi. Tiiän että aina ei mee niinkun suunnittelee mutta mä olen mielestäni ansainnu omat suunnitelmani toteutuvaksi.
Miettisin että nyt tästä enää puuttuis se että olsi raskaana *huoh* Mutta en saa alkaa stressaamaan siitä vielä. Se on sallittua vasta 40. päivän jälkeen jos sillonkaan. Ja voi olla että tää puuskakin enteilee vaan sitä että ei mee montaa päivää enää.
"Kaikki järjestyy" Mä tosiaankin toivon sitä! Mä haluan vaan tehdä sitä mitä rakastan! Onko se liikaa pyydetty?
Niin ja huomasin olevani ainakin kolmen pojan/miehen loukussa. Kolme kiinnostaa. Yhdestä vain varma vastakaiusta, toisesta puoliksi ja kolma on vaan luultavasti mun puolelta kiinnostava. + tähän lisäys vielä muutama muukin miespuolinen olento. Vaikea tilanne. Ei tiedäm itä tehdä. Muuta kuin että yritän ystävystyä edes ja katon mitä tuleman pitää. Ei tässä muutakaan voi. Ja niin haluan tehdäkin.
Mutta sekasin olen. Se on ainut varma asia nyt taas vaihteeksi. Onko se aina ainut asia josta voi aina olla varma? Jos on niin ei kiva.

-Gregorian - Only You-

-Lilli-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.