IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

Rankkaa 12-15.10. 8:50Tiistai 16.10.2007 12:26

Vähän on jääny kirjottaminen ^^' sen verran tapahtumarikasta taas vaihteeksi ollu... kattoo jos muistan kaiken mitä on tapahtunu. Paljon meinaan on tapahtunu.

Pe 12.10
En muista mitä koulussa oli mutta bänditreenit oli. Minä onneton koppasin kitaristin kyytiin ja oltiin sitten kaks tuntia aikasessa. Hyvä minä. Pitäisi opetella lukemaan ja kuuntelemaan kaipa. Juteltiin Panimolla niitä näitä. Mukavaa oli. Kiipparisti tuli kans meitä viihdyttää hiukan ennen treenien alkua.
Jotenkin treenit meni... en tiiä... tunnelma oli kiree ja väsyny. Ja mä en osannu mitään :/ eikä lähteny ääntä. Ei kiva.
Mutta kun treenit loppu niin oli paljon mukavampaa.
Pojat päätti että lähetään ryyppään. Kävivät hakemassa juomaa. Kiipparit heitettiin kiipparistin isän autoon ja me lähdettiin kaverin synttäreille käymään. Suunnitela oli meinaan tämä: kaverin synttäreille käymään, rumpalille käymään ja sitten meille.
Paras kaveri ilmotti että josko voisi tulla meille yöksi kun ei päässy laivaan ja lähtemään Viroon kun oli sen verran myrskysää. Varotin että pojat tulloo sitten yöksi ja eipä se haitannut. Hyvä hyvä.
Niin mutta mentiin kaverin synttäreille. Siellä oli yllättävän paljon tuttuja. Näin vanhan teatteritutunkin pitkästä aikaa. Mukavaa porukkaa siellä oli ^^
Siitä sitten hetken päästä lähdettiin (mä en siis voinu juoda kun olin autolla). Heitettiin rumpali kotio kun se ei voinu tulla :( toinen kerta sitten perkule! :D ja sitten suunnattiin meille.
Aivan uskomattoman loistava ilta ^^ Vaikkakin mun kone häpäistiin xP
Parikin saatiin aikaseksi \o/ mä tiesin ^^ ja vähän näin "suunnittelinkin". Paras kaveri ja kitaristi. Loistavaa! Toivotan heille oikein mukavia hetkiä ja onnea.
Yö oli silleen ihana ja kamala. Ihanan se teki siitä kun nukuin miesten vieressä :D mutta kovasti se sohvan patjat ei tahtonu pysyä yhdessä ja olin melkeen koko ajan sellasessa syvenyksessä ja kovalla alustalla... mutta ei se mitään. Kiipparisti tuoksuu ihanalle ^^
Joskus 3 jälistä taidettiin nukkumaan mennä. Tää pariskunta ei mitään kuulemma nukkunu. Nousivat ylös hiukan ennen 6 kun parhaan kaverin piti lähtee viimestään 7 aikaan ajamaan takasin Hesaan josko se sitten pääsis laivaan. Hyvin oli onneks päässy.
Sen jälkeen me mentiin takasin nukkumaan.

La 13.10
Kiipparisti nousi ylös joskus 10 maissa. Ja lopulta me muutkin päästiin ylös.
Mä heitin jokasen pojan kotio tai muualle ennen kun menin teatterin 35v treeneihin. Nyt mää luulen että muistan missä kitaristi asuu ja taidan muistaa että missä kiipparistin isä asuu...
Tulin teatteriin hiukan myöhässä kun 13 aikaan siellä piti olla. Mutta eipä ois haitannu vaikka oisin tullu tunninkin myöhässä. Ei ollu mitään tekemistä. Mutta sit kun päästiin tekemään niin johan oli hauskaa. Mä oon merirosvo ja jokin eläin ^^ Tosi kivaa oli. Pitäis opetella sanat ulkoa.
Neljän aikaan sieltä pääs pois... mitäköhän mä sitten tein... niin joo en oikeestaan mitään. Mun piti alkaa kattoa leffaa. Hain poppareitakin ja namia. Mutta jämähdin koneelle. Yritin kovasti soitella ja laulellakin mutta ääni ei tosiaankaan kunnossa. Ei vaan yksinkertasesti tule ääntä.
Löysin kiipparistin puheliaan puolen \o/ juteltiin 3 asti yöhön ^^ todella mukava juttutuokio.

Su 14.10
Kovasti oli väsy kun heräsin 10 maissa. Mutta oli pakko. Menin madmouseen työhaastatteluun. Löysin jopa paikalle. Pitkän kävelylenkin ja kahden puhelun jälkeen. Oli tosi mukava tyyppi! Ja paikka vaikutti kivalta. Voisin kuulemma tehdä oman projektin siellä ja auttaa Random Eyesin musavideossa. Random Eyes kuulosti aikas hyvältä vaikka olikin "gospelia". Kovasti tää pyys anteeksi jos vanha viina haisi xP ja ois tarjonnu kyydinkin mutta ei uskaltanu mennä vielä auton rattiin xP Lepposa mies kyllä! Ja oli kiinnostunu BTS:stä. Mukavaa.
Erittäin hyvän kuvan sain paikasta mutta kattoo nyt vielä. Mulla on toinen paikka vielä minne meen haastatteluun.
Loppupäivä menikin kaverin kanssa teellä Hemmarissa. Kovasti olin väsyny mutta ei se tahtia haitannu. Hemmari on kyllä tosi mukava paikka!
Joskus 23 maissa pääsin kotio. Koko päivänä mitään ollu syöny mutta jotenkin ei ollu ees nälkä... periaatteessa koko viikonloppuna pahemmin syöny mitään.
Juttelin sitten taas 3 asti yöhön kiipparistin kanssa ^^' ja oikein mukavaa oli :D löysin uusia puolia siitäkin miehestä.

Ma 15.10
Ai että mutta oli väsy!! Kolme tuntia unta rankan ja vähäunisen ja vauhdikkaan viikonlopun jälkeen ei oo kannattavaa. Olin ihan koomassa. Mutta kouluun menin silti. Mutta ne mä mitään saanu aikaseksi. Harmittaa oikeen että en pystyny keskittymään kunnolla kun oli ProToolsia kaikenlisäksi. Knockinin rummut vaan sois koko 7h päässä.
Kitaristi/örisiä lähetti viestiä että joskos pääsisin kiipparistille niin katteltais sanoja. No minähän sitten menin suoraan koulusta kiipparistille.
Hiukan oli hämmentävää kun en tienny missä se asus. Mutta löysin paikalle kun mua tultiin vastaan :)
Mukavan näkönen luukku kiipparistilla kyllä ^^
Ja me saatiin perkule jotain aikaseksikin!! "d":n sanat melkeen kokonaan :D Ja mulla oli mukavaa ^^ Ja pääsin tuoksuttamaan ja hiplaamaan kiipparistin hiuksia ^^ ai ai :P
Lähettiin joskus 9 jälistä kotio. Mun bussi meni ohi ennen kun ehtisin pysäkille :/ Jouduin odotteleen tasaan asti ennen kuin seuraava tuli. Kaiken lisäksi vasen nappi hajos lopullisesti :( niin ja päivällä olin huomannu että mun uusista rintsikoista pilkottaa taas joka paikasta kaarituet ja satuttaa inhasti. Ja oli kauhee nälkä! Ja kaiken lisäksi ohjaaja oli ensin soitellu päivällä ja sanonu että ei plarilla niin kiirettä vielä mutta hiukan ennen neljää tais tulla viesti että josko sen saisin huomiseksi. Mä lupasin yrittää. Eli uneton yö taasen.
Kaikesta huolimatta vaikka tapahtus niin paljon huonoa niin mulla oli tosi mukavaa ^^ Ottaisin uusiksi koska vaan :D
Vieläkään mitään kauheesti syöny. Koulussa söin paljon mutta seuraavaksi söin hiukan illalla kun pääsin kotio.
Kirjotin plarin valmiiksi juttelin hetken kiipparistin ja muidenkin kanssa kunnes kaik muut meni nukkumaan ja mä jäin yksin kirjottaa plaria. Sain sen valmiiksi yhden jälistä. En jaksanu alkaa tosin tarkistaa sitä. Ois kyl varmaan kannattanu. Mutta kun ei jaksanu. Halusin nukkumaan. Äkkiä. Olin niin väsyny.
Eikä se auttanu yhtään kun olis tehny mieli vaan käpertyä miehen kainaloon ^^' Mutta ehkä tässä jossain vaiheessa... en tiedä. En osaa sanoa.

Siinä minun tapahtumarikas viikonloppuni ja alkuni. Jos yrittäisi taas saada kiinni kaikesta ja saada jotain valmiiksi ja aikaseksi ja muistaa kirjottaa siitä. Ja ennen kaikkea jos sais nukkua! Levätä!

-Lilli-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.