IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

Tylsää! Perjantai 02.11.2007 01:11

-Amorphis - House of Sleep-

Tylsää!
Sain koulussa aika paljon aikaseksi. En tosin tehny PowerPointia mitä ois pitäny mut portfolio sivut on hyvällä mallilla ^^ Aika tosin mateli vaikka oli tekemistä.
Laulelin joululauluja <3 ja läjän muista biisejä. 2-4 tuntia melkeen putkeen ^^ Tiiän aika tasan tarkkaan nyt mitkä biisit ainakin ottaisin Joululevylle ^^ Oli mukavaa. Ääni oli kunnossakin ja auki <3
Mä en taida olla kauheen hyvä pitämään salassa kehen oon ihastunu ^^' Kaipa kaikki sen jo sitten tietää... kaipa se sitten on niin ilmiselvää... tai no onhan se... silleen... mutta silti... No mut tosiaan jos sais jotain aikaseksi vielä. Mä kyl luulen että ellei kohtalo puutu pian peliin niin tän miehen joku muu nappaa kohta. Jotenkin ois niin mun tuuria... mutta kun... on niin vaikeeta.
Kerrankin nyt ei oo muuten mitään suunnitelmaa viikonlopuksi O_o Ollu niin kauan koko ajan hiihtämässä joka suuntaan ettei yhtään osaa olla paikoillaan enää... No kaipa sitä jotain ilmaantuu... tai sitten ei... tai sitten vaan otan luurin kauniiseen kätöseen ja mietin kenelle sitä soittais... mutkun sekin niin kovin vaikeeta.
Nyt ainakin pirun tylsää ja alko vaan vituttamaankin. Nyt näyttää taas kaikki niin huonolta :(
Mä stressaan taas *huoh*

-Audioslave - Like a Stone-

-Lilli-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.