IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

Aikamoinen päiväTorstai 08.11.2007 00:53

Koulussa oli pirun tylsää. Sitten saapui Karl Sinkkonen ^^ Erittäin mielenkiintosta oli.
Sitten 13 maissa leviää netissä tieto Tuusulan tapahtumista. Uskomaton juttu. Katon "uhkailuvideon" ja luen julkisen "kirjeen". Ihan käsittämätöntä.
Olisi ollut mielenkiintoista seurata tapahtunutta mutta lähdin 14:25 bussilla Turkuun.
Kauan seikkailin Tiimarissa, Akateemisessa ja Suomalaisessa. Törmäsin Unicef rekryyn joka yritti syylisyydellä saada mut liittyyn. Olishan se olli ihan ok juttu mutta en haluu tommosiin. Pääsin eroon onneksi.
Löysin isälle piiiiiiiitkän pohdinnan jälkeen lahjan. Löysin kaverillekin yhtä pitkän pohdinnan jälkeen... toivon mukaan pitävät ^^' mä stressaan aina niin paljon kun hankin jotain lahjoja että ne ei sitten ookkaan mieleen :/ Paljon oli kaikkea kivaa joka paikassa mutta liian kallista :(
Levypörssissäkin kävin pikapikaa. Mukava myyjä ^^ Kyseli voiko olla avuksi. Ja kun sanoin että kattelin Northen Kingsiä niin pisti soimaan, että tällasta tää on :D Pitäis käydä useemmin siellä ja levykauppa x:ssäkin :D Ihan vaan kuuntelees, kattelees ja juttelees ^^ Mutta en kehtaa kun koskaan mitään osta :( Ja Fazerissa pitäis käydä soittelees ^^ Mutta en kehtaa sitäkään :/
Hemmarissa kävin juomassa teen.
Ai niin ja kun tulin kaupungille niin poliisit jotain jossain bussissa säätämässä O_o Mitä lie tapahtunut. No mut hemmarin jälkeen kotio. Miettisin että oisko pitäny pyytää kaveri kävelylle nyt kun vihdoin olin Turussa mutta en kehdannu :/ Harmi.
Kotio pääsin ja heti sain tietää että 8 ihmistä oli kuollu. Naisrehtori, 5 poikaa ja 2 tyttöä. Ja totta kai niinkuin koko ajan tiesin itse tekijä ampui itseään. Tila oli vielä jossain vaiheessa tässä kriittinen. Mutta kattoo nyt tuleeko siitä vihannes vai ei.
Musta tuntu yhessä vaiheessa että olin ainoa jonka mielestä kok tapaus on aivan hirveetä! :( Okei... tyypillä ihan hyvät argumentit ja deologia ihan ymmärrettävä muutamia ristiriitasuuksia lukuunottamatta (luin kaikki mitä sain käsiini ja katsoin). Mutta herran jestas sitä vihan määrää! Mutta jos vihas niin paljon maailmaa, elämää, ihmisiä niin ois vaan tappanu sitten ittensä (vaikken itsemurhaa kannatakkaan). Mutta ei! Piti riistää 8 ihmisen hengen. Mikä oikeus sillä on päättää kuka on heikko, kuka vahva. Kuka ansaitsee elää ja kuka ei. Otan tän kamalan henkilökohtasesti... miksi? En tiedä mutta jotenkin tuli sellanen fiilis että tämän herran mukaan minä en olisi arvollinen pysyä hengissä. Eikä tyyppi ees tunne mua. Mutta koska en kuulu 3% älyköihin en ansaitse elää. Kiitti vaan. Kuka sortaa ja ketä. Kuka on "rasisti" diktaattori. Tiiän että tässä maailmassa on PALJON epäkohtia mutta ei niitä ainakaan noin ratkota. Pelkuruutta ja tyhmyyttä tuo on.
Saa nähdä nyt mitä tästä seuraa. Seuraako sekasorto kun "älyköt" lyöttäytyvät yhteen ja tässä saa oikeesti alkaa pelätä henkensä puolesta vai unohtuuko kaikki muutaman kuukauden päästä...

-Lilli-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.