IRC-Galleria

:PPerjantai 29.08.2008 12:40

No käytiin sit eilen kattomassa sitä paritaloa elinan ja björnin ja tietty lassen kanssa ja olihan se.. ihan kaikki tykättiin. Remppaa vaan pitäs tehä.. pinnat sisältä laittaa ja laajentaa vessaa hieman vaatekomeron puolelle ni sais tilaa enemmä.. samoin makkarit pitäs pikkasen laajentaa, mut se tuskin tulee olee ongelma.. Mut rahaa siihen saa kyl pistää kiinni. Tosin myynti hinta on sen verran pieni et sitä ihan remppaakin sit mieleellää.. Jotenkin vaan kauhistuttaa lainan ottamiset, mut oli sit tilanne mikä niin kyl sitä lainaa on PAKKO ottaa jos aijotaan omaa kotia hankkia. Lasse ja Björn tuntu ainakin olevan ihan messissä kun siel pitäs yhteisissä tiloissa olevan saunan ja kylppärin tilat rempata.. jotai poreammeista ne unelmoi yms:DD Ehkei se nyt ole se juttu.. kuhan uudet laatat sais ja suihkun. Ite suihku oli ku jostain juutalaisleiriltä:/ pelottavaa..

sijainti siinä on ehkä kaikkein parhainta kun kaikki on lähellä, mut silti rauhallinen omakotitalo- alue. Kattoo nyt mitä sit päätetään.. Meitin ukit pitäs käydä viel siellä kattomassa ja ne saa sit sanoo et kannattaako alkaa rempata, kun ne nyt tietää ehkä enemmän asiasta ku esim minä :DD

En vaan saanu nukuttua juurikaan yöllä, kun vaavi riehu ja kaikki paikat oli koko ajan puuduksissa tai kipeenä ja sit mietitytti se talo ja laina ja remppa ja kaikki.. koko elämä:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.