IRC-Galleria

Tänään oli ahdistushuippu. Mokasin niin monta asiaa saman päivän aikana ja voi kuinka päivä alkoikin niin mahtavasti. Heräsin innokkaana ja iloisena siitä, että tänään tekisin paljon asioita, joista jokainen jollain tavalla edistäisi uuden elämäni alkua. Nyt kirvistelen järjettömien yksinäisyys ja luuseriustuntemuksien parissa, joista en tunnu pääsevän eroon.

Tein normaaliin tapaani aamupuuron, johon lisäsin maitorahkapurkin ja sopivan määrän mansikoita. Erittäin täyttävä, ravintopitoinen ja maukaskin aamupala maistui tänään vielä erityisen hyvältä koska löysin pölyisestä laatikostani mahtavan roskapätkän, joka on siis jatkoa yhdelle pelottavimmista kauhuelokuvista elokuvahistoriassa. Tähän he olivat vielä saaneet houkuteltua ykkösen Nancy Thompsonin eli Heather Langenkampin! Siinä vasta samaan aikaan pikkutytön ja vanhan ikälopun näköinen nainen. Keskinkertainen näyttelijä, mutta Nancy Thompsonin rooli antaa vain kaiken anteeksi.

Innostuin niin palon Elm street 3:sta, että halusin laittaa puhelimeeni elokuvan taustamusiikin soittoääneksi. Etsin sitä minuuttikaupalla ja löysin eri tasoisia äänitteitä, joiden laatuun olin enemmän tai vähemmän tyytyväinen. Pääasia, että sain puhelimeeni äitikullan numeron kohdalle soittoäänen, jossa pienet viattomat lapset toistavat jo historiallisen maineen saanutta lorua "One, two, Freddy's after you. Three, Four, better lock your door. Five, six grab your crusifix, seven, eight, better stay up late. Nine, ten, never sleep again" Ooooooooooh. Elokuvan hulvattomat splattertehosteet ovat kekseliäisyydessään ällöttävän ihanaa kamaa ja vaikka käsikirjoitus on vain pikkuriikkisen parempi kuin muoissa Elm street -sarjan osissa (lukuunottamatta seiskaa, joka on mahtava), nuoret näyttelijät aiheuttavat samastumisrefleksin, sillä minähän itse olen myös nähnyt aivan hirveitä painajaisia, kun pikkupoikana katselin mm. tätä nimenomaista elokuvaa.

Äitini aikoinaan soitti videovuokraamoon ja sanoi, että minä saan vuokrata aivan mitä elokuvia tahdon. Minun täytyi saada erilaisia näkökulmia henkisen kehitykseni tueksi ja niitähän minä myös sain! Tosin tällä hetkellä olen henkisesti hutera, hapuileva, itsekeskeinen ja vastuuta pakoileva pikkupaskiainen. Ehkä lapsuudessa vastaanotetun monipuolisen aineiston ja näkökulmavaraston merkitys tulee näkyviin vasta myöhemmin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.