IRC-Galleria

Rakentavaa.Sunnuntai 15.01.2006 19:24

Näin taas oudon unen:

Oltiin Jukkiksen ja Tommin kanssa Ilpoisten koulun itsenäisyyspäivän juhlissa ja kadotin hanskani sitten...................(en muista mutta siihen liittyi auto joka ajoi seinästä sisään ja isäni yli)............. ja astuimme sisään Rimiin, jota ei muuten ole enään.

Kauppa oli hyvin pieni, noin kaksi metriä leveä ja viisi metriä pitkä käytävä jonka seinät olivat täynnä hyllyjä. Sitten Onni marssi sisään ilmeisen humalassa ja gorillan kanssa. Seuraavaksi gorilla kaatoi kaksi hyllyä, heitti Jukkiksen ulos kaupasta ja istui kaatamiensa hyllyjen päälle mulkoilemaan minua.

Seuraavaksi Onni viilsi myyjältä kurkun auki ja meille syntyi tappelu aiheesta. Koska Onni oli humalassa päätin olla jatkamatta tappelua ja katsoin mitä gorilla tekisi. Gorilla katsoi minua ja katosi savuna, kirjaimellisesti savuna, ilmaan sanoen *PUF*.

Seuraavaksi Tommi rynnisti minua vastaan pihalla ja sanoi, että Onni kusetti minua ja veri olikin vain tekoverta.

Tutkijoiden mukaan unet ovat vain aivojen tapa selvittää päivän tapahtumat, mutta enpä ole nyt aivan varma, miten nuo olisisvat mitenkään tekemisissä päiväni/päivieni kanssa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.