IRC-Galleria

TuRRiKKa

TuRRiKKa

a.k.a. Paha Setä
Tuli sitten eilen käytyä istumassa iltaa roomalaisella jazzklubilla nimeltä Alexanderplatz, johon sitten hommasin ihan klubikortinkin, eli kortilla 3 euroa sisään. Kannattava ostos, oli nimittäin ehkä tyylikkäin jazzmesta missä oon ikinä ollut. Viskivalikoimakin oli hyvin tyydyttävä, ja paikalliset aktit varsin erinomaisia. Tuolla tulee varmasti rampattua useampanakin iltana tämän reissun aikana.

Sillävälin kun olin kuuntelemassa livejazzia hämyisessä kellariklubissa Vatikaanin takana, oli paikallisen nuorison(?) tunteet ameriikanresidenttiä kohtaan kuumenneet siihen malliin, että mielenosoitukset eskaloituivat sitten mellakoiksi. Noh, saivatpahan paikalliset viranomaiset hieman keissiharjoitusta. Kyttiä ja karabinieereitä oli kyllä sen verran runsaasti kaupungilla eilen, etten taida olla koskaan nähnyt enemmän viranomaisia yhdessä paikassa samaan aikaan.

Sunnuntai meni sitten vieraillessa kansallismuseossa muinaistaiteen osastolla tsekittelemässä muinaisten kämppien seinämaalauksia, mosaiikkilattioita ja kaiken maailman marmoripystejä. Ihan tyylikästä settiä kai täällä on porukalla ollut asunnoissaan joskus parisen tuhatta vuotta takaperin. Piti myös napata kauppasedältä messiin paikallista täysliha(?)makkaraa, mikä täälläpäin tunnetaan nimellä salsiccia. Ehkä parasta makkaraa mitä olen ikinä maistanut, ruokavermeet täällä kyllä on yleensä kohdillaan.

Eiköhän tää loppupäivä mene lepiä ottaessa. Huomenna kuitenkin on taas työpäivä.

--RoomaTurri

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.