IRC-Galleria

TuRRiKKa

TuRRiKKa

a.k.a. Paha Setä

VENTURING ADS, PT. 5: FUCKIN' AYE!Lauantai 16.06.2007 00:07

Noni, se on sitte herrojen aika alkanut. Tästä lähtien saatte puhutella mua nimityksellä "herra humanististen tieteiden kandidaatti Tuppi". Tai "karvanaama", kumpi nyt tipahtaakin sujuvammin kieleltä. Kandinpaprut oli lävähtänyt Suomenkänpillä postiluukusta ineen, nyt ois sitte jotain näyttöä siitä useamman vuoden luennoilla nuokkumisesta. Maisterinpaperit otetaan sitte syksyllä, mikäli nyt ei mitään mullistavaa tapahdu. Gradu alakaa olla omasta mielestä oikeinkin passelissa kuosissa, saa nyt tietty nähdä sitte mitä gradun ohjaaja sanoo meitsin loppupäätelmistä. Ja mun pitäis kuulemma näille italianmaan tutkijaguruille esittää nyt sitten kaivausten alkaessa meitsin gradun huippukohdat, eli sieltäkin saattaa tulla aika ankaraa teilausta, etenkin kun oon mun tutkimuksessa vähän sitä mieltä, että parilla paikallisella arkeologilla on menny pikkusen vikaan niiden päätelmät. Nooh, onhan mulla ystäviä tarpeeksi, haitanneeko tuo jos täällä joutuu laittamaan sitten juoksuksi Crustumeriumin kukkuloilla. Run to the hills, you know.

Ja tommosesta paskasta aasinsillasta päästiinkin toiseen tän päivän merkittävään eventtiin: MEITE SAI LIPUN IRON MAIDENIN ROOMANKEIKALLE! Pikkusen oon ollu tulessa tänään, on siitä sentään... ööö... kahdeksan vuotta taitaa tulla ku viimeksi oon rautaneidon nähnyt livenä. Lämppäreinä paukuttelis Motörhead, Mastodon, Machine Head ja jotku neverheardit Lauren Harris ja Sadist. Onhan se kova päästä näkemään lähes yhtä ruma jannu ku ite, kun Lemmy pistää tulemaan Ace of Spadesia tiukassa haara-asennossa. Keskiviikkona meite pitääkin sitten iltapäivän (ja illan tietty) vapaata töistä, en ottanu turhaan mun yläasteen aikaista Iron Maiden- pändipaitaa mukaan... niin, meneeköhän se enää mun päälle etes. Kyllä se tais olla sen verran reilua kokoa jo sillon, että eiköhän siihen yks ruma tatuoitu karvanaama mahu.

Eipä tälle perjantaille sen kummempia, jos tässä käväsis suihkussa huuhtasemassa päivän pölyt poijes ja sitte suuntais jonnekki pizzalle ja kaljalle. Huomenna taidan sallia itselleni pitkät aamu-unet.

UP THE IRONS,

--RoomaTurri

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.