IRC-Galleria

_Anton

_Anton

Parempaa et löydä

HuoltotyöilmoitusSunnuntai 02.07.2006 16:27

Arvoisat asiakkaat, tuote "Anton Nikolenko" tuotenumerolla 270386-233L vedetään 10.7.2006 pois markkinoilta kolmesadankuudenkymmenkahden päivän ajaksi huoltotöiden vuoksi. Aivotoiminta kytketään pois päältä ohjelmistonpäivytyksien vuoksi ja jotta mahdolliset ulkomuotopäivitykset voidaan saavuttaa. Tuote on välillä nähtävillä joka toinen viikonloppu osoitteessa Kulmavuorenkatu 2 b, 00500 Helsinki. Aivotoiminta ei tällöinkään ole käytössä, mutta palaute mm. rasvaprosentin muutoksista otetaan tuolloin mielellään vastaan jatkotoimenpiteitä silmällä pitäen.

7.7.2007 tuote paluatetaan markkinoille. Ohejlmistopäivytys saattaa lisätä "elämänkokemusta" ja "kypsyyttä", mutta tämä on epätodennäköistä. Varmasti ilmeneviä uusia ominaisuuksia ovat ainakin osaaminen ihmisten tappamiseen mitä eriskummallisimilla välineillä, sekä kyky käydä sissipaskalla.

Mahdollisiin vieroitusoireisiin suosittelemme "Petri Vilskaa" (tuotenumero 111286-358D) joka löytyy myöskin edellämainitusta osoitteessa. Siltä saa ilmaiset drinkit, selkähieronnan ja sille saa avautua tarpeen mukaan. Tuote on samanpituinen ja painoinen, mutta rungoltaan uudempaa sukupolvea. Henkisten ominaisuuksien testaamisen jätämme kuluttajille hyvin hajanaisista arvostuksista johtuen, mutta voimme todeta molempien saaneen samat poliittis-ideoloogiset ja elämänfilosoofiset päivitykset.

Kiitämme teitä vuosien yhteistyöstä, pahoittelemme häiriötä ja toivomme saavamme teidät takaisin asiakkaaiksemme huoltotöiden valmistauduttua.

Sydämellisin terveisin:
Valeri ja Olga Nikolenko
Helsinki, 2.7.2006

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.