IRC-Galleria

_Anton

_Anton

Parempaa et löydä

[Ei aihetta]Torstai 02.02.2006 01:53

jepujee, ku kukaan ei oo mun seurana online-kännäämässä, niin kerron teille juttua oudoista asiakkaista... teille, kelle sä luulet puhuvas, ei sun merkintöjäs kukaan lue... tunteeko joku eettisesti joustavaa lääkäriä jolta sais skitsofrenialääkkeitä?

Outo asiakas 1. - "The Barclay Lady"
Sellanen päälleviiskymppinen nainen jolla on aina punainen baretti ja pinkki toppatakki. Silmät on aina kiinni kun vastasyntyneellä ja suu on aina auki kuin lapsella karkkikaupassa. Ostaa ainaa einesaterioita, jälkiuuniviipaleita ja piimää. Sit työntää 55e sun käteen ja huutaa "ruskeeta barclayta loppurahalla!" Tässä vaiheessa aloitelijan moka on pyytä että hän itse ottaqisi tarvitsemansa tupakat telineestä. Yksinkertainen kehoitus on liikaa hapenpuuutteessa eläville aivoille ja vastauksena kaikkeen tulee toistuva huuto "ruskeeta barclayta loppurahalla!". Siinä sitten nouset ylös ja haet tupakat ja laskeskelet paljonko siihen loppuun mahtuu barclayta.. en uskalla kuvitella mitä tapahtuu jos ruskea barclay olis loppu. No sit kun oot antanut vaihtorahat, niin se kaivaa viel kolikoit taskusta: "saisko näillä viel pienen askin?" tää kaikki tapahtuu tietenkin hyvin hitaasti, eli heti kun näet Barclay Ladyn, piruata kelloa et muut asiakkaat pääsevät illaksi kotiin.

ei hitto, ku tota kirjoitin, niin joku kärpänen on hukkunu mun lasiin.. kätä se hetkeks valvomatta.. protskuu!

Outo asiakas 2. - "Aijai, nyt meni hienosti"

Sellanen päälleviiskymppinen mies käy aika usein avustajansa kanssa kaupassa. Jätkällä on kuulemma joku aivoverisuoni puhjennut ja sit on tullu vähän.. no.. yksinkertainen. Siin ne sit kiertää kauppaa ja avustaja sanoo et "Jani, haeppa pari isoa maitoa." ja Jani "nyt mä haen pari isoa maitoa ja nyt otetaan maidot kärryyn, nyt on maidot kärryssä, aijjai ku meni kaikki hyvin" sellaisella vilpittömän lapsellisella äänellä..
Ja sit kassalla "nyt laitetaan maidot hihnalle.. ja annetaan vihreä kortti, paljos se tekee, ja tosta raha ja vaihtorahat takas lompakkoon, aijjajai kun meni hienosti, nyt mennään kotiin juomaan lonkeroa. Juomaan lonkeroa kotiin!"
Jani saa ostaa vain yhden lonkeron kerralla, silloin kun on ollut hyvä päivä.. aina ei ole, ja sen ovat monet jogurtteja hyllyyn laittakseen pyllistäneet tytöt huomanneet...

Outo asiakas 3. - "pinkki"

Sellanen päälle viiskymppinen mies, jolla on pitkät blondit hiukset, vaaleanpunainen takki, räikeänpunaiset ihomyötäiset kangashousut ja ja pinkiks maalatut kynnet.. siinäpä se

Outo asiakas 4. - "dry fizz"

Sellanen, yllätys yllätys, päälle viiskymmpinen siististi pukeutuva lasipäinen mieshenkilö joka tule aina aamulla tuomaan pullot ja ottaa rahat niistä.. sit joskus illemalla käy hakee 4x fizzin kuivaa omenasiiderii.. sit viel illemalla joku sixi ja viel samt fizzit päälle.. maksaa aina visalla eikä ikin sano mitään.. joskusa ku on jotain joutunut sanomaan niin oli selvis et jätkä on 24/7 kännissä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.