IRC-Galleria

_Anton

_Anton

Parempaa et löydä

[Ei aihetta]Tiistai 07.02.2006 22:28

Ny mä kyl kirjoitan pari sanaa tosta pilapiirros-kohusta..

1) Se mitä koraani sanoo ei tosiaankaan koske niitä jotka eivät ole muslimeja. Meitä koskee vain Suomen laki, kaikki muu on vapaaehtoista.

2) Kovin muodikasta on sanoa ettei sananvapautta saa käyttää ihmisten loukkaamiseen. Totta kai saa! Jos jotain uskontoa käytetään verukkeena naisten alistamiselle, fundamentalistiselle diktatuurille, terrorismiin ja ties mihin, niin mun on kyllä sanottava etten mä hyväksy sitä. Vitut mä välitän jos joku siitä loukkantuu.

3) Paavi tuomitsi pilakuvat.. yllättäen. Jotkut ehkä muistavat mikä kohu Suomessakin syntyi kun Ateneumissa oli esillä taidevalokuvia Jeesuksesta seksuaalisten vähemmistöjen seurassa. Tietenkin moni uskonnollinen ryhmä täällä veti herneen nenäänsä niinkuin kaikkialla muuallakin. Monella ihmisellä on vahvat moraaliset käsitykset elämästä ja usein he haluavat että me kaikki elämme niiden mukaan. Mutta kun joku haluaa päättää meidän puolestamme mitä saamme ja mitä emme saa nähdä/kuulla/sanoa, se voi tarkoittaa vain yhtä asiaa: heidän edustama aate ei yksinkertaisesti kestä arvostelua.

4) Tanska ei voi pyytää anteeksi, ihan vain siksi ettei Tanska ole tehnyt mitään. Ei Tanskan valtio eikä Tanskan kansalaiset voi olla vastuussa jonkun lehden kirjoittelusta.

5) Tanska ei saa pyytää anteeksi, koska ensinnäkin kukaan ei ole tehnyt mitään väärää ja toiseksi luovuttaminen väkivallan ja uhkailun edessä takaa vain sen että samoja keinoja tullaan käyttämään jatkossakin. Kunnes kielämme itseltämme kaikki vapaudet jotka muut kokevat loukkaaviksi.

6) Arabimaat voivat ihan rauhassa boikotoida Tanskan tuotteita.. Sananvapaus on se syy miksi kaikkilla Tanskalaisilla on varaa ostaa Lähi-idän öljyä minkä seuraksena murto-osalla arabeista on mahdollisuus ostaa tanskalaisia meijerituotteita. Sananvapaus on yksi tärkeimmistä syistä länsimaiden vauraudelle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.