IRC-Galleria

_Anton

_Anton

Parempaa et löydä

Tapaus kotiryssäTiistai 21.02.2006 14:24

Ärsyttäviä ihmisiä on maailma täynnä, mut kun sä joudut leikkimään sellaisen kaveria..
Se nyt istuu tossa vieressä, mut ku ei suomi tai englanti suju niin voin ihan hyvin kirjoittaa tän.

1)Eilen käytiin ostaa sille paluulippu. Kun selvis et lippuja on sekä tiistaille että keskiviikolle sen piti soittaa sen tyttöystävälle, valehdella ettei lippuja tiistaille ollu, soittaa äidille sanoa sille et se sanoi saman sen tyttöystävälle, ja vasta sen jälkeen me ostettiin lippu keskiviikolle. Valehtelu on muutenkin yleinen toimintamalli tälle henkilölle, mikä nyt mulle on ihan sama, paitsi et jouduin aina osaks jotain kolmiodraamaa ku oon käyny sen luona Virossa. Ja sit tietenkin ku se veti perseet toissapäivänä niin mun äidille se kertoi et mä juotin sitä.. mä yritin varjella mun lasia siltä.. et sillai :D

2) En ole ikinä aikaisemmin tavannu henkilöä joka olisi yhtä vilpittömän kiinostunut rahasta ja hinnoista. Tää jätkä iettää tunteja täällä kaupoissa eikä ees osta mitään. Sen mielestä on vaan kovin jännää tietää paljon mikäkin maksaa ja missä. Kun mä yritin kertoa sille meiän Ranska/Espanja -matkasta, ainoat välikommentit oli "paljonko maksoi". Enkä mä vittu tiedä paljonko roskakuskit saa täällä palkkaa tai paljonko maksaa uusimman nokian kännykän etunäytön korjaaminen!!! Hauskinta on ehkä se et tyyppi ei oo päiväkään elämänsä aikana tehny töitä, vaan vanhemmat kustantaa pikkupojallensa kaiken, mm. 40000e auton ja uusin känny kahen kuukauden välein.

3) Tällä ihmisellä ei oo kärsivällisyyttä yhtään. Missään klubilla tai bileissä ei voi viihtyä tuntia pidempään jollei kaikki oo täydellistä. Sama pätee myös uimahalleihin, kuntosaleihin..öö, kaikkeen. Tää oli erittäin rasittavaa, kunnes mä tajusin et väsyy kaikkeen aina. Joten nykyään me lähdetään jonnekkin ja suunitelmissa on olla siellä esim. 3tuntia, niin laadin suunitelmat kuitenkin niin että ollaan siellä vain tunti, koska niin siinä lopulta käy.
Aamulla ku se heräs ja ilmoitti haluavansa ruokaa, mun oli alettava tietenkin tekemään sitä. Mut puol tuntia oli tietenkin liian pitkä aikaa odotta, niinpä se söi jäätelöä meiän jääkaapista.

4) Vitun utelias kaikkeen.. En vissiin ala selostaa mitä hesarissa lukee tai mitä juuri esille ottamani vaalea laatikko sisältää!

5) Aina välistä se rupee huutaa jotain ihan omaa..
Ylipäätänsä huutaa aina kun luulee et sillä on jotain tärkeetä sanottavaa..

Tossa nyt oli muutama mitä tuli ekana mieleen.. Ehkä nyt ymmärrätte mua paremmin :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.