IRC-Galleria

_Anton

_Anton

Parempaa et löydä

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.02.2006 21:48

Kun asuu yksin pääsee tekemään ruokaa. Tai olenhan mä aina ruokaa tehny, mut nyt on vähän pakko vaikkei jaksais. Toisaalta voi innovoida ja kokeilla rauhassa ku äiti ei oo huolihtimassa keittiöstään ja astioistaan.

Elikkä tässä tulee yks innovaatio-resepti niinkuin mä sen tänään tein:

1. Heitä umpijäässä olevat 800g jauhelihaa kulhoon, ripottel mausteet (paprika, chili, sikana aromisuolaa) ja korppujauhot päälle. Lurauta lopuksi loput soijakastikkeesta sekaan. Anna olla kunnes Suomi-Ruotsi loppuu.

2. Laita kulho antiikkiseen mikroosi ja toivo et 20min sulatusaika riittää

3. Sekoita jauheliha paljain käsin. Huomaa mausteiden, korppujauhojen ja soijakastikkeen muodostaneen geelimäisen tahnan kulhon pohjalle, hajota tahna käsin mahdollisimman pieniin osiin seuraavat 10min.

4. Laita 3 kananmunaa sekaan. Neljäskin on pakko laittaa kun tiputat osan sauvasekoittimsesta sen päälle ja sen kuori vaurioittuu. Lisää myös pilkotut sipulit ja valkosipulit.

5. Pohdi teetkö pyörykät uunissa vai paistinpannulla. Päädy kompromissiratkaisuus: uppopaista ne kattilassa.

6. Pyöräyttele pyörykät kahdella lusikalla kuumaan öljyyn, anna kypsyä, käännä, anna kypsyä ja heitä valmiit johonkin astiaan.

7. Koemaista ensimmäinen erä. Yritä lisätä tulisuutta heittämällä nuudeliesta ylijäännyttä chilitahnaa paistoöljyyn. Huomaa kuinka chili kärvenee. Ota huutava palohälytin pois päältä. Jatka pyöryköiden tekemistä. Lyö pääsi hellan yläpuolella olevaan tuulittimeen kääntäessäsi pyöryköitä. Ongi siinä kiinni ollut ajastin paistoöljystä, huuhtaise se vedellä ja totea se yhä toimivaksi. Pohdi hetken öljyn roiskeesta syntyneiden palovammojen hoitoa, jatka ruuantekoa.

8. Syö osa pyöryköistä. Nam. Säilytä loput ettei prosessia täydy uusia päivittäin. Muista juoda siideriä jokaisen vaiheen välillä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.