IRC-Galleria

_Anton

_Anton

Parempaa et löydä

UutisviikkoTiistai 07.03.2006 00:24

Vanhemmat tulee huomenna Egyptistä ja ennenpitkää matkalla lentokentältä he tulevat kysymään et mitä täällä Suomessa on viimeisen kahden viikon aikana tapahtunut. Se keskustelu tulee menemään näin:

- No toissa viikonloppuna Jari Sillanpää oli lööpeissä ku se itki et rakas jätti sen. Sit kaks seuraava päivää lööpit oli sitä et ihmiset lohdutti jasit kolmantena päivänä Juha Mieto..
- Ai kuka?
- No se läski entinen hiihtäjä joka oli enne cittarin mainoksissa
- Ai se!
- No kuiteski se oli siin lööpissä tohtorin hattu päässä, ku se on jonkun alan tohytori nykyään.. Ja sen neuvo Jarille sit oli et anna itsellesi aikaa.. Mä en ainakaan ois tota keksinyt ilman tohtorin koulutusta.. Mut kuitenkin.. Sit sillanpää paljasti et sen rakas olikin mies!
- Mitä? Eihän! Meillä on sen levykin! (ja se on sit kans ainoa laillinen levy mitä mun vanhemmat on ostanut koko elämänsä aikana :D)
- No kuitenkin.. seuravien päivien lööpit oli sit et kansa oli innoissaan siit et se tuli ulos kaapista ja sit viimeisempänä lööppinä on ollu sen vastaanotto ensimmäisellä keikalla ulostulon jälkeen ja se et se sai Haloselta halin.. et eip oo kauheasti tapahtunu..
- No en mä ainakaan tollai menis lehdille kaikesta yksityisestä puhumaan.. Mites muuten Roosa?
- Joo ja sit Halme on kans alkanu seikkailla viime aikoina! se on ollu milloin kännissä, milloin lääkkeissä ja putkassa ja sairalaassa vuorotellen.. ei oo kauheasti eduskunnassa näkyny sitäkään.
- No onneks.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.