IRC-Galleria

_Anton

_Anton

Parempaa et löydä

Anton da crimebusterTorstai 13.04.2006 03:38

Olin tänään sit taas töissä. Kassaroverini oli huomannu et yks mies oli käyny kahesti eikä "muka ostanut mitään". Ni jos sä pöllit jotain nii et sä silloinkaan osta mitään. No mä menin sit ulos shampoot kainolassa vähän vilkaisee oisko se tyyppi viel nurkilla jak ylhän se oli. Se oli kävellyt kadun toiselle puolella ja avannu bisseet jotka se oli just pölliny meiän kaupasta, joi ne pikaseen ja kusi sitten sähkökaapin päälle.

Jos haluu ottaa myymälävarkaan kii täytyy olla selvää näyttöä, joten en voinu mennö heti riehumaan. Mut jos on käyny samassa kaupassa pöllimässä biseee kahdesti niin kai tulee sit viel kolmannen kerran? Ja kyllä tuli..

Kassatoveri joka aikaisemmin oli naisen vaistollaan/päättelykyvyllään hoksannu et kyseessä oli myyälävaras soitti kelloa ja mä tulin vilkaisee mist oli kyse. Ja sielhän se keski-ikäinen päihtynyt tyyppi olikin punaisen kassinsa kanssa. Eka olin tietty sillai et mitään erikoista ei ois tapahtumassa ja jatkoin hiushoitituotteiden purkamista. Se tyyppi ei kauheesti välittäny vaan laittoi vessapaperipakkauksen laukkuunsa. Siinä vaiheessa menin ulko-ovelle odottaa sitä ja koht se yrittikin päästä ulos maksamatta.

Mä tökkäisin sitä rintaan ja pyysin kattomaan laukkuun ja se oli vaan et mulla ei oo rahaa.. No mennään sit tonne takahuoneseen odottamaan poliisei mä sanoin ja aloin työntää sitä sinne. Se ei ollenkaan vastustellu mut ei se oikein itsenäisestikkään pystyny liikkuu. No siell takahuoneessa mä sit pistin sen istumaan laatikon päälle. Tai oikeastaan sillä välin ku laitoin laatikkoa se otti kassistaan bissen ja alkoi ryystää sitä. Mö en jaksanu ottaa sitä silt enää pois ku se oli jo avattu (enhän haluis et kukaan ottais mun juomii kesken kaiken) mut otin viel kaks muuta tölkkiä pois mitä se oli yrittänyt pölliä.

Siin se sit istui ja kertoi et oli työtön ja et se tarvii vessapaperia... kukapa ei? Ja sit se kysyi et miks se joutuu istuu niin pienellä laatikolla ja mä mietin hetken ja vastasin ettei laatikoiden koosta oo mainintaa Genenven sopimuksessa.. se ei oikein tajunnu. Sit se tarjos mulle bissee.. Sit se halus lähtee kotiin, mä selitin et poliisei täytyis odottaa, mut se ei enää muistanu miks nekin oli tulossa. Seuraavat 10 min menikin siihen et se kyseli milloin ne poliisit oikein tulee. Mä sanoin etten tiedä ja et se voi sit valittaa niille siit et ne on niin hitaita. Sen vitsin se tajus.

No sit poliisi tuli ja kysyi olinks mä täyttäny lapun jo? Minkä vitun lapun? Soitin pomolle ja herätin sen ja se kerto mis ne rikosilmoituslaput oli. Siin me sit poliisisedän kaa täyteltiin sitä ku pomo soitti: "Nii, ku sill poliisil varmaan kestää, nii kattokaa jos sill jätkällä ois rahaa, pöllikää ne ja antakaa sen mennä niin pääsette ajoissa kotiin" no poliisi on jo täällä, ah no ei sit mitään...

Kumpaan sinä luottaisit enemmän: ihmiseen joka pölli kaljaa alepasta vai ihmiseen jonka mielestä on ok pölliä sellaiselta ihmiseltä rahaa? :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.