IRC-Galleria

_Rausku

_Rausku

U wanna run that by me again?

JOTAIN TOLKKUA!!Perjantai 25.01.2008 00:46

Mihin on maailma menossa?!

Facebookissa kiertää irvokas video, jossa eläimiä nyljetään elävältä. Siinä lienee mukana ajatus hyvän asian puolesta, mutta ihan totta. Jotain tolkkua.

Ettäs kehtaatte, senkin saatanat. Lähetitte sitten kyseisen videon pikkusiskolleni. Missä mahdoitte luuhata, kun siskoni alkoi huutaa hysteerisesti, itki aivan shokissa, oli allapäin ja järkyttynyt koko illan, eikä saanut nukuttua ilman rauhoittavaa lääkettä? Missä olitte seuraavana päivänä, kun siskoni edelleen ajatteli näkemäänsä ja yritti selvitellä tunteitaan?

Jos videollanne on jokin turkiksia vastustava tarkoitus, kerrottakoon tässä vaiheessa, että meidän huushollissa ei ole turkiksia missään vaiheessa pidetty eikä pidetä. Tältä osin jakamanne valistus meni siis pelkästään yleissivistävän kauhun piikkiin. Ikävä kyllä se, että maailma on paha paikka, ei ollut meille uutinen sekään. Mitäpä siis jää?

Laitettiinpahan tuuttiin jälleen jotakin, jolla saadaan väkivaltaan tottuneimmatkin kavahtamaan. Ja siinä sivussa järkytettiin niitä, joille perinteisetkin toimintathrillerit ovat liikaa.

Suututtaa, pelottaa ja inhottaa. Mikä on paskan tarjoilemisen tarkoitus? Ettei vain pääsisi unohtumaan, mitä KAIKKEA maailmassa tapahtuu? Se tästä vielä puuttui, että aiheutitte siskolleni tuskaa, jota hän ei taatusti unohda koskaan. Järkytys laimenee, vaan ei unohdu. Millä minä isosisko suojelen pienempää, kun ihmisillä ei polla säteile siinä vaiheessa, kun mietitään kenelle "valistusvideo" laitetaan eteenpäin?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.