IRC-Galleria

_Rausku

_Rausku

U wanna run that by me again?

TukipilaritTiistai 27.06.2006 02:48

Kiitos ihanat ystävät. Olette kaikki minulle niin äärettömän tärkeitä ja rakkaita. Tämän päivän erityismaininnat menevät osoitteisiin...

P -kiitos tämän päivän keskusteluista, kiitos aikaisemmistakin. Olet oikea helmi, näkökulmasi on raikas ja erilainen. Olet voimakas ja rehellinen, oma itsesi. Olet niin rakas.

Maltsun I:t ja K -te uskolliset ihanat, vaikka näenkin teitä kaikkia aivan liian vähän. Toivottavasti tiedätte että olette kuin sisaria ja veljiä minulle. Te taotte päähäni järjen, silloin kun se itseltäni tuntuu karkaavan.

M - näen sinut. En tiedä osaanko ottaa sinut oikein vastaan, mutta opettelen, jos annat tilaisuuden. Olet tärkeä.

A -arvostan sinun älykkyyttäsi ja sanavalmiuttasi, persoonaasi. Olet turvallinen ystävä, toivon että ystävyytemme säilyy hamaan aikuisuuteen asti. Vai menikö se niin, että kasva isoksi, älä aikuiseksi?? :D Ajatustenvaihtomme ja kaukaakin hakeva huumorimme on minulle todella tärkeää, kunnioitan sinua mielettömästi.

H -aina vierelläni? Olethan. Tarvitsen sinua, toivottavasti sinäkin minua. Olet niin mielettömän rakas, toivottavasti osaan jotenkin kertoa sen sinulle.

Minua on todella siunattu hyvillä ystävillä. Teitä on paljon, ja kaltaiseni suorasukainen ja häpeilemätön nainen saa olla nöyrä ja kiitollinen siitä, että ympärillä on niin hyviä ihmisiä, ihmisiä jotka kaksinkertaistavat iloni ja puolittavat suruni.


Tästä tähän ja omalla nimellä,
Elina

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.