IRC-Galleria

_Rausku

_Rausku

U wanna run that by me again?

OpiskeluMaanantai 11.09.2006 16:28

Yliopisto on alkanut.

Kävelin aamulla uuteen Porthaniaan ja löysin tieni helposti täpötäyteen luentosaliin. Istuin Battery kädessäni, siemailin energiaa tölkistä ja kuuntelin, ja tein sivukaupalla muistiinpanoja.

En malta odottaa ensi viikkoon, että pääsen jälleen imemään aivoihini uutta tietoa ja sivistystä.. Tuntuu kuin aivoni olisivat palanneet pitkältä lomalta. Opiskelumotivaatio on täydet kymmenen, ja homma toimii.

Vaikka en ikinä valmistuisi, niin käymiäni kursseja ja oppimiani asioita ei koskaan oteta minulta pois. Kuin jatkuvasti karttuva säästötili. Muikeaa. Someday I'll be rich....

Kyllä se gradu siitä, kyllä tämä elämä tästä, kyllä tuo syksy tuosta. Ihana syksy.

Tänään on ulkona lämmin ja raikas syyskuun päivä. Aurinko leikkii ja tuuli tarttuu hiuksiin. Mitä siitä, että ihmissuhteet ovat menneet pieleen, mitä siitä, että joinain päivinä tuntuu, ettei jaksaisi edes hengittää. Tällaisina päivinä on syytä ottaa elämästä kaikki irti, sillä Todellinen
Elämä on tänään tässä, hyvästä päivästä on osattava nauttia kuin se olisi viimeinen laatuaan. Olen tänään tyytyväinen vain siksi, että olen vihdoinkin päässyt opiskelun makuun. Maailma on osterini.



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.