IRC-Galleria

_Rausku

_Rausku

U wanna run that by me again?

Ken parhaat naurut saa...Maanantai 07.05.2007 04:34

Hassunhauskoja lapsuusmuistoja.

Koulussa luokkakavereiden ykköshupia oli pikkuElinan ärsyttäminen. Elinalla oli ärhäkkä temperamentti, ja tyttö sai usein sanottua kiusaajilleen takaisin. Luokkalaisista oli valtavan hauskaa, kun Elina raivostui ja purki kiukkuaan milloin mitenkin. Koskaan se ei itkenyt, suuttui vain ja sihisi kuin sähikäinen, muiden ladellessa ilkeyksiä toistensa perään.

Ja suuttui se koskettelustakin. Oli huippukivaa, kun luokan pojat ehtivät välitunnin aluksi litistämään Elinan ja pari muuta luokan tyttöä seinälle, jolla takit roikkuivat. Kun pää kolisee naulakkoon ja jääkiekkotaklauksia tehdään tutuksi, on hauska huomata kun tytön kasvot punastuvat suuttumuksesta.

Jos Elina ehti saada takin päälle ennen rökitystä, otettiin hupihetki sitten koulun pihalla. Yksi poika piteli oikeasta käsivarresta, toinen vasemmasta, ja kolmas liukui jäistä pihaa pitkin suoraan jalkoihin. Kun tasapaino petti, irrotettiin kädet, jotta Elinasta saataisiin ilmat pihalle. Ja voi miten se suuttui, kun putosi mahalleen jäälle.

Ja sama meininki jatkuu aikuisiällä... Joidenkin mielestä ihmisiä on huippuhauskaa kiusata ja ärsyttää, koska tietää mistä narusta vetämällä saadaan suurin reaktio. On hauskaa vääntää vitsiä aiheesta jonka toinen kokee itselleen tärkeäksi. Kun se ärsyyntyy niin sitä on niin herkullista kiusata.

Nämä itsekkäät paskiaiset eivät ajattele muuta kuin omaa hetkellistä hupiaan. Miltäpä tuntuu olla Elina, koko luokan koe-eläin? Eläin joka ei itkenyt koulussa kun kiusattiin, mutta kotona sitten senkin edestä? Miltä tuntuu olla nuori nainen, kun itseään täynnä olevat ja kaikkitietävät kekkuloitsijat saavat temperamentin jälleen pintaan ja naureskelevat sille avoimesti? Koska kiusaaminen on vain hauskanpitoa, eihän leikistä suututa, eihän? Sehän on vain hauskaa kun toinen niin kovin provosoituu.

Oletteko koskaan nähneet, että se ärsyyntynyt osapuoli löytäisi tilanteista jotakin hauskaa? Kun sohitaan arkoja alueita ja saadaan toinen hermostumaan, on reaktioiden katseleminen varmasti hupaisaa.

Ostakaa marsuja koe-eläimiksenne, saatana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.