IRC-Galleria

_Rausku

_Rausku

U wanna run that by me again?

Painoa vartioimassa..Lauantai 19.05.2007 22:20

Aloitin Painonvartijoiden ryhmässä muutama viikko sitten. Vaikka tuloksia on vasta vähän, joskin rohkaisevasti, olen tuntenut itseni supernaiselliseksi koko parin viikon ajan. Olen syönyt paljon ja terveellistä ruokaa, innostunut ruuanlaitosta ja ruumiillisuudestani ylipäänsä.

Tähän asti olen hävennyt vartaloani, nähnyt siinä vain vikoja ja heikkouksia. Nyt tuntuu, että vartaloni on paras ystäväni ja liittolaiseni. Metaforat sielun temppelistä näyttävät pitävän paikkansa. Terve sielu terveessä ruumiissa ja niin edelleen. Olen huomannut, että kehoaan ei voi pakottaa toimimaan, kiristys ei kannata. On opittava neuvottelemaan itsensä kanssa, ja tekemään ratkaisuja jotka toimivat koko paketin hyväksi.

Roskaruuan ja karkkien syöminen on karhunpalvelus vartalolle. Se ei tee terveemmäksi, se ei ilahduta. On opeteltava terveellisen ja epäterveellisen ero, opittava nauttimaan uudella tavalla. Annan tämän itselleni, terveet elämäntavat ovat parasta, mitä voin itselleni tehdä. Ja kehoni palkitsee vaivannäön...

Korkeat sandaalit ja ihana kesämekko, täältä tullaan..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.