IRC-Galleria

_Rausku

_Rausku

U wanna run that by me again?
HOAS kehittää asiakaspalveluaan:

Sain ilmoituksen, että sopimukseni päättyy rajoitetun asumisajan loppumisen vuoksi. Sopimuksia uusitaan näet vain pariskunnille, yksinasuville se on mahdotonta.
-"jos tarvitset uutta asuntoa, lähetä sähköposti osoitteeseen se-ja-se", ja he tarjoavat sitten opintojen loppuajaksi asuntoa jossa ei ole aikarajoitusta.

->Lähetin sähköpostin. Tiedustelin puhelimitse myös mahdollisuuksiani jatkaa tässä asunnossa. Nihkeillen todettiin: "hae ohjaajaltasi lausunto valmistumisajastasi ja kiikuta se toimistoomme niin voimme sitten kirjoittaa määräaikaisen sopimuksen". Totesin, että voisin mieluummin odottaa uutta asuntotarjousta ja vaihtaa pienempään asuntoon, kuin juosta kieli vyön alla haalimassa papereita.

Puolitoista kuukautta epätietoisuutta, kolme sähköpostia ja kolme erisävyistä pyyntö-, vaatimus-, ja uhkailupuhelua myöhemmin, irtisanomiskuukauden jo alettua, sain sähköpostin: "Voimme jatkaa sopimustasi, tule allekirjoittamaan uusi sopimus toimistolle".

Viimeksi siihen tarvittiin graduohjaajan allekirjoittama ja todeksi vakuuttama paperi, jolla sitten todistaisin valmistumisajankohtani. Nyt tuota lappua ei ilmeisesti tarvitakaan. Ilmeisesti turha byrokratia unohdetaan hövelisti vasta siinä vaiheessa, kun säätiö on kusessa omien lupaustensa ja sääntöjensä kanssa.

Myös puolentoista kuukauden epätietoisuus tulevasta asunnosta on ollut turhaa; kukaan ei vain viitsinyt ottaa asiakseen ("en voi sanoa tästä enempää, otamme yhteyttä"), vaikka olen soittanut ja ollut aktiivisesti yhteydessä omaan toimistooni. Mitäs näistä. Kyseessä ei nyt kuitenkaan ollut auton vuosikatsastus tai tietokoneen takuuhuolto, vaan kotini.

Kiitokset tästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.