IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

ottaapi sydämestä kun sanotaanKeskiviikko 18.11.2009 19:24

mutta (välitallennus) luulen että se on vain valvomisesta ja ankarasta jumpasta johtuvaa lihasten kouristelua rintain kohdalla, ja sopivasti juuri lähti soimaan juno reactorin pistolero. pakko panna liikettä jalkoihinkin, kirjoitankin seuraavan kappaleen varpaillani... seisten.

haisevat varpaat eivät taivu sellaiseen asentoon että seisoisin, ja lääkitys pitää huolen siitä että millekään ehkäisyvälineille ei ole suurempia tarpeita, nyt mahtuu mihin kokoon tahansa ja mitään ei tapahdu, sen arvata jo saattoi.

kummasta kertoisin ja kumemman (typo on abmivalenssia; kuumemman vai kummemman, vai kuumamman?) tarinan saisin jos oikein hakemalla hakisin jotain puheeniaihetta ja siitä puhelisin biteille ja nibleille, ja sanat eivät ole ratosta. rattosia kyllä minusta ovat ja toivon että lukiijakin (välitallennus) huomaa että mukava on lukea kun sanat vain tulevat ja menevät ja suunnalla ei ole väliä kun ei ne maistu miltään.

olipa sellainen tapahtuma

sellainen yltäkylläisyys ja herkkujen maailma minussa oli joskus että puhuess tuntui aivan siltä kuin olisin oksentanut, eli sellaista kuin olo paranee joka kykäsyllä ja huomaa taas että kun olisi jo aiemmin vain tunkenut sormet vitun sijasta suuhun ja antanut palaa, oksentanut kauniille vatsalle, ja rintaliivitkin olivat vielä kiini, niin olipa sellainen olo kun puhuin että se tuntui oksennukselta mutta sanat joita oksensin olivat niin mauttomia tai makeita että suunnalla ei ollut väliä ja niin minä puhuin ja pulisin ja oksenuksesta ei ollut häivääkään, puhetta tuli ja se tuntui kuulemma ikuisuudelta. voitteko kuvitella?! puhe, joka on ääntä, kuulosti ikuisuudelta, jokka on aika ei aikaa; ajatelkaapa tarkkaan nyt ja typoista piittamatta!.

iskuisuus. kun olisi vain tai kuin olisii, pitäsikö nyt laittaa kysymysmerkki ylösalaisin kuin espanjassa ja pukea sobrero kuin meksikossa, jossa puhutaan meksikoa, jos tarkkaavainen pulp fictionin katsoja on saattanut havaita väitettävän. mokoma nippelitieto on varmaan imdpssäkin, mutta minä en sitä sieltä ettinyt ennenkin laitioin, mutta laittomia ovat kaikki ajatusten teot joita tässä kohtaa joku lukee ja juuri sopivasti musikiksi tuli [shakta & moonweed - micronesia - destination goa(välitallennus)] ja ajatuskin katkesi.

(välitallennus)

laiton ajatus. eikö se olisi hienoa kun voisi vain ajatella laittomasti? olla piittamton, yhteiskuntakelvoton syrjäytynyt paska, joka piristyy ihmisen nähdessään niin että ei siitä uskoisi että tämähän hautoo ittse murhaa, ja laiton ajatus vain kuvittelee, kaikenaikaa - vittu, joo, kokoajan ja coca cola, että ruuveja kääntämällä maailmasta tulee sellainen kone, jossa köyhyys on rikkautta ja siksi sitä pitää olla hyvinvointiyhteiskunnassa, joka ei ole valtio kun se on osa euta ja siihen voi vedota. vittu, vetoa en lyö, mutta veikkanpa vain että kun ei minusta tullut uutta hitleriä niin jostain se löytyy ja panee asioita vähän kuntoon. on nimittäin niin isolle pyövelille suomessa töitä tämän hallituksen ja sen kokoonpanon myötä että miä voin lupautua martyyriksi ja ottaa jonkun vitun nauloista kasatun karkkipaketin ja mennä juttelemaan kansanedustajille kun hallitus on kuulemassa, mutta ei tällaiisia puheita....

tuollaiset puheet on pidettävä pään sisällä ettei niistä tule tekoja, nyt kun vielä on oikein syskys ja flunssa-aalto, niin on erikseen pantava sanat syrjään ja oltava nöyrä ja näkymätön

syrjäytyt paska

P.S. en ite keksinyt tota nimimerkkiä, se tulee kauempaa ja kaimani on Antii ja sellaiselta sen kuulin. voite arvailla niiden yli kymmenen tuntemani antiin joukosta että missä mennään ja mikä on nimi ja mikä on osajoukkoa, mutta onnea cialle ja fbille ja kaliforniassa on perse!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.