IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[jos pikku-kakkonen on aiheuttanut traumoja, niin tästä henkistä kanttia, muuten kannattaa olla lukematta. ei mitään ikärajaa, jos osaa lukea niin sitte lukee niin kauan kun into piisaa. kyllä minä kirjotan, ja voin tulla puhumaankin, se on 70€/h matkat ja päivärahat ja hyvänmiehen lisä. 10€/sessio(määrittelen tapauskohtaisesti, milivaltaisesti ja milialanmukaan mahdollisesti myös sessiokohtaisesti, mikä on sessio++alv ja hilavitkuttimeta ja kaikkea ylimäärästä maksua ja kulua mitä ei mainita missään, ennen jälkiperintää, paljo enemmän ja pienempää tekstiä kun missää muualla) hyväksymääni tai hylkäämääni hyväntekeväisyyskohteeseen, millä ei saa olla mitään tekemistä teemu selänteen tai kenenkään muun kanssa, joka on poseerannu uimahousuissa jenkin konepellillä, jäähallissa ja menny sen jälkeen mannerheimin nallekarjui heiluttelee johonkin urhoollisuuslavalle! Hjallis hei, kaivellaapas vähän iltapäivälehtien arkistoja ja katellaa noita sun suojatteja *huhuu* olitko (liian) kauan merellä yksin? miä olen ollu kauemmin yksin tietokoneen kanssa! sul on jäähalli, mul ei ole mitää, jos tää nyt lähtee. vittu, veit jari virta... eiku mikä #%&! sarasvjuolta sen diilinkin ja nyt on delfiinit ja sulakkeet ihan päreinä. pankaa nyt jo mannerheimi flipperit kii ja viekää ne korkeasaareen. riistäjä. miä en ainakaa kato sun diiliä. mainosta danoniinojas joillekin muille vajakeille, mä lähden stadiin, oho. mistäs se tapani kansa nyt tohon pälähti 4:40 tainu mennä tanssilava kiinni jossain vähän kauempana pikkasen aikasemmin kun noin... käynpä tuuppaamas tielle ettei se tuu sisään, haisee niin viinallekin toi auto että joku varmaan kaatanu ikkunasta repsikan penkille kossua tai sitte on ollu hitonmoinen hyttysparvi että on pitäny pumpata kaikki pesuaineet kerralla kehiin, vai mitäs... oisko remu oulussa jossain hotellissa kun on tuola jalkatilasa toi surf-paketti. pelastakaa ittenne mannerheimin likasilta päiväunilta, ja valakaa teemu-uimahousu-amerikanrauta -kaivonrenkaita. Aja!]

(erätauko, tässä käytetään nimitystä erätauko kun näihin sääntöihin nyt tuli muutenkin tällainen yllättävä sääntömuutos, että tätäkin osaa lasketaan topiciksi, jonka luulisi olevan aihe, ja tämän joka on teksti luulisi olevan kontentti, joka on nyt siis minulle selvinnyt että se on rajattu 10000 merkkin per Blogi-merkintä, mutta merkeiksi lasketaan kaikenlaisia muitanin merkkejä kuin nämä merkit, jotka näytölläsi ehkä näet, vain tai jopa, kuka tietää kuke ei tiedä. minua ei huvita mutta vitutti kun olin ajatellu valmiiksi viisi seuraavaa riviä, noin - kai voin noin olkamääräisesti arvioida minkä verran olin ajatellut etukäteen mihin juttuani kuljetan, vaikka minulla ei ole rotan hännän mittaa tietoa monta merkkia, täälä tai sinulla tai jossain riville mahtuu, ja montako "merkkiä" yksi merkki on, sen tiedän että kun kirjoitan noin 45 merkkiä lisää tekstiä päästyäni alle 10k niin minun olikin poistettava yli 140 merkkiä. se on aika vaikia homma käydä editoimaan tajunnanvirtaa kun se on muutenkin vasta alkamassa, tulee tarkoituksellisten virhelöyntien (ei sisällä välimerkkivirheitä) lisäksii aivan tarpeetonta kirjoituksen virheellistämistä ja monesta kohtaa joutuu poistamaan jonkun kohdan jossa voi sanoa jotain, mielestään napparaa ja jossa voi jonkun ajatuksen ohjaus takaumaan ohjautua aivan mittaamattomiin väärinkäsityksiin.... mutta että joutuu oikolukemaan juuri kun on lopettamassa, niin se vituttaa kuin ukkonen. nyt tiedän miksi on pahvilappuja)

saatanan kelmä syksy, minä kaipaan sinua ja rousteista maatasi. kesän pitkä heinä on varamasti kylmää, ja sen arvoista että en malta odotta kun pääsen lämmittämään saunan ja aina krampissa olevien pohkeitteni kanssa survon itseni tuohon lähes metrin korkeaan niittyyn, joka rapisee ja pöllyää kuuraa kun snsimmäisiä kertoja kosteus tiivistyy jääksi niittyni korsille. sitten takkatulen ääreen ihailemaan uutta perhoskokoelmaani (kolmen neliön lasilevy ja alakulmasas on yksi paarma, jonka leuoissaan pala ihoani, joka inun tekisi mieli pariloida, ah, mutta kaivossanihan on se kylmissään oleva vesimittarinlukija. olisin vallan unohtanut hänet jollei työnantajansa olisi tiedustellut, josko tämä oli käynyt vaihtamassa vesimittarin. tietenkin minä sanoin että kävi se täälä mutta ei vaihtanut mitään, koska olisi kuulemma tarvinut kaivaa tie auki kun oli sulkuventtiili niin jumissa, ja kikki oli totta, jätin vain kertomatta että panin hänet talteen talvenvaralle. ruoan alv-vero muutoksesta tuli ilmoitus niin myöhään, että vahinko ol... tarkoitan että olin jo ehtinyt varautua siihen, peruteellisesti)

no talvella sitten.... eiei tahdon tappaa perhosia, paljon ja kauniita, eksoottisia. olen ottanut sekä pikku- että iso-apollonkin haavini, mutta laskin ne pois koska silloin (useampia vuosia jo, haavikin on kadonnut) en enää halunnut rauhoitettuja perhosia kokoelmiini...

rysällä pyytäminen on paljon hienompaa, antaa valon ja tainnutusaineen hoitaa tehtävän. jännittää vain mitä aamulla saattaa nähdä, jos ei jännitä rysän läheisyydessä, tyhmiä, valon houkuttellemia ja sitten sokasemia perhosia on kiva seurata kun ne putoavat samantyyppiseen ansaan kuin muurahasleijonakin luo. on paljon hausekmpaa kun saalis on suuri ja sattumanvarainen, voi ilahduttaa itseään vaikkapa laskemalla hyttysten määrä jos saalis kvalitatiivisesti on odotettua huonompi, vähän kuin lapsena joulu, tai rysällä pyynti.

se kaipiainen tuola jossain vaiheessa aivan tästä aiheesta oli mukana, koska joitain vuosia sitten oli hieman parempi kesä, jopa niin että oulusta asti olivt tulleet laittamaan serkkusteni maille rysän, ja se oli samalla paikalla, jossa minä omaani lapsena pidin. sähköstä puhuin siksi, kun herrasmiehet kuitenkin maksoivat siitä (no onhan se melko valaisin), mutta merko mielenkiintoisia määriä kovaa kovaa kovaa, kun eivät käyneet joka päivä vaan pitivät kosteutta yllä pyyntiastiassa... varmaan osasivat asiansa kun niin kaukaa olivat tulllet, minua vanhempia, jo silloin, en tiedä ovatko enää. koskaan ei voi tietää kaikkea mistään vaikka vähän haluaisi, niin siihen ei pidä tyytyä. sellaista ei olisi pitänyt edes mainita, mutta koska se ei ollut vaihtoehto vaan poissulku niin annoin sen olla.

hyvää yötä pienet nalle silmät sulkee... onko se minun 'puhe' sittenkään niin outoa... hyvää yötä pienet, nalle, silmät sulkee... nallella on pienet silmät kun se on käyny syömässä hunajaa maa-ampiasten pesästä. kyllä nalle talveksi lihoo, ja salakaataja sen talviunillensa tappa. sitä varten on koirat jalostetu, ja rotat syö istukat, pienten poikasten mukana ulos tulleeet. talja takan eteen ottamaan kuusen kekäleistä somia reikiä pienten sormien madoilta näyttää.

nukku-fatti

p.s. nukku-fantti ylen hallintoneuvostoksi, että voidaan korjata jugnerin aiheuttama kansallisaartellemme tehdystä mittaamattomasta vahingosta edes jotain. vittu jugner, onneksi minul ei ole ajokorttia eikä puhelinta eikä internettiä eikä elämää, miä adoptoisin sinut, jos mun elämä olis kunnossa!

p.s.s nii ja yleisurheilu ei minua kiinnosta, mutta ei se taida kiinnostaa evilääkään?! mitäs evilä, jos ajasit ton lapsellisen parran pois, vetäsit pollan kuliks että tuuli kulkis ja jättäisit nää blogaamiset mulle? onnea lontooseen, miä psyykkaan sinut voittoon kun miä etin sun kotisivut ja sähköpostit. sul' on kovat puheet, mul' on paskat jutut, meit ei yhistä mikään. myö tultaisi varmaan hyvin toimeen, tai ainakin miä tykkäisin sinusta tuola, jos panisin sinut viihtymän tuola kaivossa, kun en miä jaksais katella tollasia yleisurheilijita, jotka luulee olevansa rallikuskeja. mitäs jos lähtisit eduskuntaan, mee helena lindgrenin kanssa naimisiin ja eduskuntaan, helena tarvis nyt vähä jeesiä, jos miä tulen teille manageriks, tehää teistä nalle-kummi-karkkei. miltäs kuulsotaisi, hä, mitä?!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.