IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

olisipa ollut, mutta kun ei tullutLauantai 25.09.2010 06:42

[puhelin mukaan, kun en nähnyt kelloa tai kellonaikaa koska ja siksi kun silloin lähin. nyt pitäisi kai ihmetellä että miten se kipiä jalka jaskaa]

ei pidä,, eikä ihmetellä, kyllä minä tiedän, että ei ole kipiätä jalkaa vaan on kaksi nilkkaa niin saatanan sohjona kun jossain vitun idioottimaisissa maihareissa runttaan itteni liikkeelle ja ilmasiteen sijaan on vielä ollut ahettavana sellanen paska muovilasta toiseen kenkään, edes, että jotenkin saa nilkka tukea, mutta kun se terve nilkka on nykyään se kipiämpi nilkka, vaikka ei niin lerju olisi.

mutta niin tuntuu apostolinkyyti hyvin toimivan että voi vaan lääkitystä ihmetellä, ja sitä ihmettellessä vielä pitää ihmetellä sitäkin että miksi ja kenelle minun on oltava lojaali? siinä askaretta ja kellonaika on tämä. nyt koodien maailmaan, ohjelmoinnin ja mutien vissiin kai.

kattos vaan ja miä ihmettlen ja kattelen ja miä panen kiikarit nenälle ja tähyän päin tähtitaivasta ja etin jupiterin kuita. siinä on minulla viihdykettä, niin piti olla ja nin olisi pitänyt olla, mutta minä hölmö luotin taas johonkin, mistä olen aina varoittanut.

no, antaapa mennä. tulen noita luultuja kuvioita vielä mietittyäni kuvailemaan.

niin menee aika ajatellessa ja tuopi tuumailu tovista mieliin valheitten väräjät. niin soitti heinäsirkka iltasella niin on kipiät jalat jo nyt että en edes uskalla ajatella millasta kipua levättyäni tunnen, jos levättyä saan tai edes hetken lepuuteltua nilkkojani.

käypi se niin ja niin siinnä kävi, kuin enteilin. ei kuultu, ei kunneltu tai ei otettu toesta. mutta tässä on kellonaika.

--fäggis ja ja kuivat jalat

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.