IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

[copyraiteseja ihmettelin]

(Dworkin's Generic Driver taitaa olla meneen talvven lumia, joku oli ennen hydran julkasua jossain vuoden 2005 paikkeilla kysynyt lisenssin hintaa dgdlle siloselta lisenssinhaltijalta ja oikeuksien myöntjältä (se on aika sekainen sotku ja konkurssien värittämä häsläys) niin oli sanottu että perushinta on 100k$ vuodessa ja sitten vielä tulee päälle palvelutyypin ja käyttäjämäärien mukaan erillisiä korotuksia... kukas tollsia rupeaa maksamaan... ennemin tekee pikellä mudriverin tai rakentaa noi netit ja asciit ja paskii K&R lla ja ymppää äsiihen ton luan... noniin... se kopyritsi)

(dgd-osr .sourceforge .net sanoo:
Frequently Asked Questions about the Open Source Release
Q: Does DGD's AGPL license affect mudlibs?

A: No. Just like gcc's GPL license does not affect source code or compiled object code, MySQL's GPL license does not affect the database, and VirtualBox 's GPL license does not affect Windows on a virtual machine.
However, there is one murky case where the AGPL might apply. DGD allows you to precompile LPC objects to C, which are then compiled and linked with DGD. The compiled-to-C code might be affected by the AGPL. If this bothers you, don't use the precompilation feature. ))

TOI Agpl on kai joku ihan oma sotkusa rajottamassa kaupallista käyttöä... kait, koska sitä ei saanu saanut jotekin jakaa jossain tuola googlesourcessa... en tidä noista mitään: mene ja tiedä!

linssikeittoa ja lisenssisoppaa, herneet rokkaa... n!

((noniinn, tän enempää en sitten täälä sourceforgeile. pistin vaan tämän ja tuon kun lupasin. (JA luulin että se olisi mahtunut johonkin noin 40 riviin)))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.