IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

koko ajan on soinutTiistai 05.10.2010 07:48

leevin and the leavings - itkisikö onnesta

innottamassa sanoja tulemaan ja tulihan niita, nyt on aika mennä nukkumaan niin että huomenna on taas hyvä jatkaa, olkoon huomena se kun herään tai se kun tänne tulen, on tässä pähkäiltävää, mutta on myös keinot saada itteni toviksi lepäämäämään, taju pois niin että nukkun ja niin että nukun unta nähen, mikä minulle meinaa sitä että saan lepoa, uneissa on minulle niin tärkeätä nähdä unta, jota en välttämättä oikein muistaisi, ja mitä tuskin koskaan kerron kuvaellen täälä. mutta jos tuota kalevalaa kaysin lukemaan nyt ja silllä unen ottasin niin olisi makia kai, ja jos en kuvia kuultavia mitään muistettavia näkisi niin lukisin sen hukatun sitte toiste uuvelleen. niin tiän, tehen.

ei piä ajatella tosta kappaleesta niin kuin se ensin sanoo, sen tahtoo femakot kuulla miten tahtoo. mutta olen aiemminkin sanonut ja niinkin että kelle, joka on musiikin ammattilainen, kai voi sanoa, voisin sanoa muutakin, parkuen pakoon lidilissä jnejnejne lihavan kaverinsa kansssa... eldorado, vedä kuule eldorado iso-hosun suojaksi, kun kuvittelit ihan muuta vaikka sanoin että siinä on koko göstan tuotanto yhdessa kappaleessa niin siä otat sen femakonlailla, vrt. femakon tapaaan, seksistisenä jo vain, kun minä en laulanut siitä kuin sen alun säkeen, millä se alkaa eli itkistikö onnesta, jos panisin sua kunnolla, kun väität etten uskalla enää ajaa uskalla silmät ummessa...

ei ole koskaan korttia olllut, en ole koskaan autoa ajanut, mutta kuulemma on tullut rattiin tartuttua liikkuvan auton, ja se ei tee minusta kovin onnellista, miä ihmettelen ja kadun, mutta mikään ei muuta mennyttä eikä takaisin tuo kai tule, olisin onnellisempi nyt, jos rekan alta huutelisin ja merkkejäni ei kukaan näkisi, koska olen kuollut, kyytiläiseni eläisi onnellisena kai, siitähän en mitään tietäisi.. mutta leeviä kai lauluni olisi

mä olen pahoillani kaikesta, mua pahalla on turha muistella. vastaantulijoiden kaistalla on vittumaista luistella...

enhän tota tieten tee, se vain tulee mileen ja niin sitte puhun läpiä päähäni ja tunnen ittreni joksikin, joka ei ole, vaan olen entiteetti, elämänmuoto netissä, irrallani itestäni. kattokaas se existenze ja mitä vielä kattokaas joku hhash24345fsf mansion, eli joku höhröf mansion, jossa james caahn on talkkarina, mutta kattokaa se niin että jätätte alusta noin 4-5min kattomatta tai ainakin kuulematta ja tekstitys pois!

elokuat on usein tehty päin helvettiä, eli etenin toi leikkaus ja surottu koko leffan pilaavaa tavaraa siihen ensimmäiseen noin 5min.

kaikkitietävä ja sitäkin enemmän,
miä vaan, meiltä moi
tuu ja uskalla takasin helvettiin, nuusan muuskaksi,
anna mun hakata graniittiin sellset jälet että ne säilyy kauemmin kuin luolamaalaukset tuossa likellä. saat tehä minulle mitä vaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.