IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

[ vaan koitan ottaa vähän iisimmin ja pistän tähän nyt vain pienet muistiinpanot, jotta sitte kun on kiukkua päässä tai ihan vaan muuten vaan tarmoa niin selvennän miksi ja mitä.

ja silti sitä ennen tahdon sanoa että jyrki j. j. kasvin esiintyminen jonkun sortin asiantuntijana toteaa ykkösen aamuteevessä tuosta facebookin mähläilystä, jossa suomalaiskäyttäjät, jos ymmärsin oikein, valittavat että yksityiseksi tarkoitetut viestit menivät julkiseen jakeluun. ja viisas kun petteri järvinen on jyrki j. j. kasvi ja on niin arka paska ja pelkää että saa faciaalit, niin pelaa vähän poiittisen vastauksen: selitys vaikuttaa uskottavalta. vitun idiootti, miättis nyt vähän, mutta tommonan saatanan paviaani joka ei tiedä ohjelmoinnista hevon vittua saati jostain cgi tai serverleteistä tai miksi niitä nyt missäkin säälittävissä iss-vermeissä (microsoftia) heilutellaan ja "suunitteluvirhe", vittu kasvi on suunittelu virhe...

kävin penkaamassa sitä sen yhdistystä minkä nimissä se lausuntoa anto: miä harvoin olen nähnyt semmosta paskaa kun niitten sivulla (ilmaseksi onneksi, eli ÄLKÄÄ nyt missään tapauksessa menkö sitä ostamaan paperisen) kilpailupelien ekonomia tms... aalto yliopistossa on vähän tuotantotalous inssi "jylpytin" tehny diplomityötä.

vähän tehny tutkimustyötä, tutkijana niin että kun sitä tutkimusraporttia koitta ahtaa aivoihinsa niin tulee vaan ihmetelleeksi että häiskä survoo yhteen virkkeeseen missä on huomattavasti vähemmän sanoja kuin minulla, pelkkiä tutkimustyö, tutkija, pelaaja, kilpapelaaja, ekonomia sanoja... miä tänne survon siitä vähän sitaattia kun olen oikein pitkästynyt (se paskanaama on kirjottanu sen jollain pdf-formaatilla että siitä ei pysty ottamaan copy-pastea, mikä entistä varmemmin johtaa siihen että sitaattia tulee. vittu mimmosta paskaa ja se esittää jotain tieteellistä kirjotusta. jätkä (vissii, niin saatanan outo nimikin) survoo sinne vaan aina sitä samaa herman görin et al (2008) ja välillä totetaa että kilpapelaaminen on niin uusi ilmiö että ei ole vilä tutkimuksia tehty ja sitte onkin yht'äkkiä tokasu että counter-strikeä on hakattu jo 12 vuotta ja löytyy sieltä sitten doomi ja sitä kun muistelee niin se ajottuu johonkin vuosiin ennen vuotta 95, niin jos se nyt ton vitun paskatekstinsä on saanu valmiiksi (ehkä, jos muistan oiein) toukokuussa, mutta tänä vuonna kuitenkin niin jotenkin minulle tulee semmonen olo että ei siinä nyt ihan niin mahottoman uudesta ilmöstä ole.

on nyt väärä selain auki niin en saa tähän varotuksen sanoja mutta pysykää kaukana kaikesta mitä kasvio tai joku järvinen myy. jumalauta että miä ihmetten kuinka tommoset aasit on pätemässä ja ihmiset on ihan hoo-moilasta kun ne on niin viisaita ja varmoja ja tietää ja taitaa. vittu kasvio vaan kirjotteli bittiinkin jotain saatanan jenkkilän terveisiä ja esitteli dildoja millä voi pelata f1 grand prixiä ja petteri järvinen neuvoo että semmosta ja tämmöstä tietokonetta siihen ja tähän käyttöön ja pannaan vielä joku vimmatun diili että sitä sen kirjaa jaellaan jonkun pohjanmaalaisen räpellys-paska-koponentti, mutta kai se postituksen kestää. ja järvinen sanoo että kun panee windowsissa run ja command ja siihe krjotta regedit ja sitte menee kansionnäköseen ja vääntää bitin nurin niin roskapöntö tyjennetään torstaina seittämältä illalla, on siinä viisautta vitutukseen asti, ja en tälläkään kertaa rähjä kateuesta vaan vittu, tommosia aaseja valtakunnan mediassa, lutkuttaa kieli ruskeena jotain facebookia... menkää joku ja lyökää. miä olen sitä mieltä että välillä väkivalta on ratkaisu, kattokaa nyt miten jenkitkin toimii, ja te huohotatte tippa kyrvänpäässä tai pillu kovana kun rättipäitä rääkätään.

toinen vihriä lhemä samana aamuna (tänään 20.12.2011, päiväys on suomalaisessa järjestyksessä eikä niin että 20 on kuukausi, munanlutkuttajat!)... altionomistusosuuksista vastaava ministeri oli sen yhen vihriän luottamusasemasta, johon on äänin valittu kun on tämä edustuksellinen demokratia, ja sitte itkee että myyään tykkejä saudi-arabiaan ja aihtoetona sanoo että Patria olis voinut myydä niitä ennemmin eurooppaan. MITÄ vittua?! seveille vai? että ne vois tappaa lisää muslimeita. mitä sun päässä liikkuu? toimittaja kysyy hyväksyttekö te tämän? en. ja hyvä ja kunniallinen toimittaja ei tule ajatelleeksi että vois vähän kysellä perusteluitakin. no, en itekään niin kauhiasti tykkää siitä että menee johonkin saudeihin kun siellä on sitte jenkit penkaamasa että mimmosta teknlogiaa. vittu, kun on vastakaupat kaikki kustu noissakin hommissa... mimmosia vätyksiä ja sitte alexandr btruubtruu, siinä ja... ihan niin kuin se risto e. j. penttilä (mikä vittu noita vammasia pieniä paskoja vaivaa että on väännettävä kirjaimia tonne nimien väliin. sanokaa ihan risto-suuri ja jyrki jjlehto...

miä en, kun miä vihassa kiehun aina, enkä oikein koskaan tarkoita ihan niin asoita kirjaimellisesti otettavaksi että sitä mennään sitte minun puolesta tai ohjeesta läppäämään sitä läskinaamaa, mutta tämä jjlehto. vitun apina!

toinen, aivan samanlainen paviaani se marakatti mika salo, se ja kännissä vääntää taksijonon ohi ja kun on taksikuskilla arvot maailma.ja mielessä siinä järjestyksessä että siitä jonosta otetaan eikä sen ohi tulevia niin siinä leuhottaa rahatukkua ja kun ei sekään oikein auta kun on sen verran tuore auto alla että siinä on ilmastointi niin pitäähän se potkia ovi kurttuun (mitä?! kuulostaako siltä että sillä on vähän samanlainen fiksaatio autoihin kun mullakin, vai?!). paviaaneja noi 120cm pitkät paskatnaamat, mitkä jeesustelee sillä että ne on ollu samassa tallissa kun schumi, vittu, lehtojärvijyrkikasvi jj salomika, se oli benettonilla, mutta sitte se ei ollutkaan benettonilla ja montas pistettä siä ajoit? siä vaan itkit kun sen autoa sorvattiin. vai väitätkös että siä olisit sitä saanut koittaakin. vähä niiku joku marcus grönholm vai kuka se nyt tässä ralleista pois jääessä oli saanu siirtymätaipaleella testata sen ransmannin autoa niin oli kun joku hiihtäjä että oli pantu pelkkää luistoa voiteluksi... sitte kalle palander... siinä ja yks oikein elittelijä, tuurilla voittaa jonkun pokaalin niin sitte se on niin iso jätkä että melkein on yhtä pitkä kun tom cruise ja melkein yhtä korkialla jossain L. Ron Hubbardin Dianetiik mittapuilla (skientologian isoisä)

pankaa se jjlehto nyt jonkun oppisopimuksella hammaslääkäriksi opikelevan häiskän hoitoon, niin hyvillä ja nätillä hampailla on hyvä tehä harjotustöitä kun näkee heti missä meni pieleen. tommoset vitun paviaanit mitkä ei voi selvässäs tapauksessakaan myöntää että kännissä tuli uunoiltua, eihän siinä käyny mitään kun se kuoli niin kivuttomasti, peruutin vielä että varmaan potkuri osuu...

(miä tosissani toivon nyt että mika häkkinen ei kauhian hurjasti mene mokailemaan, se kun on noilla miehillä, kuten nykäselläkin että burnout näkyy tulevan samassa iässä kun it-alallakin ja sitte alkaa semmonen säätö että siinä tulee vähä collateralia damagea ja friendlyä fireä (television the drug of a nation...))

ja sitte se ykspaviaani... karpaasi, mikä vitun karpaasi se paska hiihtäjä muka oli, kattonu vissii pikkasen liikaa rocky-leffoja kun piti esittää että suolla hiihtää kesällä minkkarit jalassa ja hinaa perässä jotain semmosta kolmen tonnin kaivoskuorma-auton rengasta... ei hyvänen aika noita pr-temppuja (tuli vaan tuo juoppo mielene kun puoli yhdeksän uutisissa älyttiin kerrankin sanoa että entinen alkoholisti, kun alkoholismi on kuitenkin aika monen lääkärin nykykäsityksessä sairaus, josta voi parantua ja miä haluan ajatella niin kun miä haluan ajatella että miäkin olisin parantunut. tämä kikkusen olonen esitys nyt vaan johtuu siitä että sylettää noi teesekenteelijät ja vastuunpakoilijat ja ruskiakieliset marakatit. ]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.