IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Lauantai 28.05.2016 03:54

"elämä" = joskus elänyt,sama se milloin. "Kalakukko" on siis lähikuva "peilin-sileästä" maanpinnasta, mikä se on se Mars-mönkijä, - sen ottama kuva. Pyöreä alue on kirkkaan turkoosia kiveä.

Tai ehkä ne poikaset keskellä ovat kaksi samasta kohdasta kiinnitettyinä olevaa paksua lehteä, eikä "kääpä-rykelmä". (Tämä näyttää kalakukolta.)
_____________________________


28.6.2016. Olipa mielenkiintoisia rikosdokumentteja viime yönä tv:ssä: Julie-niminen Mrs Texas puukotettiin kuoliaaksi ... olin nähnyt tv:stä oikein, 12.4.1996 iltana kuoli.
___________________

Sen "Kiitoradan" alkuperäinen nimi oli Airport, ja yksi näyttelijöistä on nimeltään Kennedy. Kartan mies viittaa mustavalkeaan lentokenttään. Rakentuuko näistä vielä jotain? Me kun oltiin "Pythagoraan saarella", niin ... yhden shortseihin oli mennyt jokin tosi outo 6-7cm otus, joka näytti tältä http://a-z-animals.com/media/animals/images/original/centipede7.jpg ja se kiisi jalkaa pitkin pois kun housut pantiin jalkaan. :) Vuosi oli sattumalta sama kuin yllä mainittu 1996. Kentällä oli (melkein saunan) kuumuus.
___________________


Varmaan tullut lopullisesti hulluksi, kun näkee juuri tekemänsä "ufo-selitykset" päivän uutisissa. Yhtäkään kolmiota ei ole otettu rakennelmaan tästä päivästä, kuusta, tai vuodesta. Lauantai 28.5.2016, YLE:

2: Raatteentiellä marssitaan (oho, sattuma 0, osuma 1 points)
3: Porin 8: vapaamuurarien 6: Lännen...
8: Virus... 1,3:[ matar ] ...
8: 100-vuotias ajattelee naisia =4: live long and prosper-uutinen - sattumaltakohan...?
8: [Ihminen puussa] (ja gorillan aitauksessa myös)
3: [Ota voitto] (sekö se olisi ollut, että 24 25 26?)
7: Voima olkoon (Saksassa & Ranskassa) (salama=yhteys=rauha?)
1-10: "Saariston 10 ihmettä". (Nyt on tehtailtu jo sopivia uutisia tahallaan illan tullen!)

virus... miljardia ihmisistä... ”Kahdentoista Apinan Armeija”... Elokuvassa tiedemiehet... aikakoneella... ennen viruksen ensiesiintymistä.... ihmiskunnan tuhoavasta pandemiasta... ammutaan jalkaan... Cole uskoo olevansa skitsofreenikko, ja että virus- ja aikamatkailutarina on vain hänen sairaan mielensä harha. <--> Ufotapaus 8, Pahkakoski, näkyy olevan top-10 ufotapausten "kultaisen leikkauksen pyörteen silmä". :)

(Monimutkainen tapaus nro 8: tapahtui tuon elokuvan pääosan esittäjän syntymäpäivänä. Elokuvaan innoittanut mustavalkoinen elokuva Kiitorata: ufotapaus nro 6 viittaa siihen. Tapaus 6:n kartan mies muuten viittaa kuvassa kädellään lentokenttään päin, kaiken lisäksi. Hän vinkkaa kiitorataan.)


(Suomalainen vappu? Tämän viereisessä rakennuspalasessa (10) on valkoinen päässä ja se ufo lensi vappuna. <-- Olen aivan älyttömän huono yhdistämään asioita.)
_________________________________________________

Jälleen top-10 ufotapauksista uusi yhdistelmä. Numerot osuu kuviin (jotenkuten). Kuutosessa on Kuusamo. 8 on kuolematon (eli siis ikuinen). Järjestys on tapausten aikajärjestys. 5 on Suomen radioamatööriliitto. "Ruudinsavu", sattui selatessa silmään. :) Olisin laittanut keskelle liitoksiin salaman. Onhan tuossa jo viivoja. 3 ja 8 kuuluvat tosiaan yhteen. Se Osiris-Isis-Horus -kolmio on jotain vapaamuurarien kuvioita (Siriuksineen), ja Pandora and The Flying Dutchman elokuvassa kuolematonta näytteli Mason (="muurari"). Raatteentien muistomerkki muistuttaa sattumalta sitä järvien muodostamaa sektoria, jonka sisällä on myös (Hiisijärvi) ja Pyyvaara, siten, että yleismuoto on kolmiomainen, ja sivussa tai sivuissa on kaari. Oulun sähkömies-tapausta on ollut vaikea ymmärtää. Mikäs sen osuvampi, kuin voima ja valomiekka. Ei voi olla totta: aseen ruudinsavu alkaa että "Sos". Huomasin vasta jälkeen päin. :) 2="Kun ihminen kuolee"(<--muistomerkin luona lukee isolla noin), 10="lähtee henki".

V ä ä r i n - k i r j o i t e t t u - - - - - - - - - - - - - - v ä ä r i n - k u u l t u
Postimyyntiluette-. . Täs kai sitte . .Tämä on ku- . . . keri sitä lankaasi
lon kannessa luki:. . aukeaa. . . . . .dottu. Missä . . . punaista. Komeet ta-
"Loimi heti!" . . . . . . viriäinen . . . . .sukkula ? :) . . . . kit omii niin.Kengät lentää. . . hullu Pasilla on.
Meni näin, ja kentän
vieressä, mutta ei
käsivartta, vaan jalkaa,
viereisen järven jäällä.
Kun nimen huutaa
nainen kautta illan,
ei vastausta, kutsuunsa hän saa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.