IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Maanantai 18.07.2016 20:05

Vaikeaa jo pelkästään noitten ymmärtäminen. Paremman lehtiseinämäkuvan haaliminen olisi myös aika vaikeaa. Miten tämä oikein menee: onko kennossa juuri vai lehti ? Kennojen reunat kasvaa-mutkeltavat toisten kennojen reunoille, vähän siltä näyttää. (Teen täällä aivan omaa "tiedettä"...)
Simpukkamainen maanpäällinen kapea kolo: katso alempi kuva, mitä näkyy kun katsoo syvälle Alppeihin. Olikohan alueen leveys jotain 10 km, vai mitähän se oli. Kuva on käsittelemätön.


Nyt siinä on jo kahta kieltä saman kuvan teksteissä. Aarghh! &%§& (Sekä Maassa että Marsissa suuntaa mäeltä "kaulusten" rivi alas OIKEALLE.)

Onko ollut tarkoitus paketoida (ns. vuori) tiiviisti niinkuin oikeassa reunassa näkyvä vihreä on, mutta jokin on mennyt hiukan pieleen sen vieressä, ja pahasti pieleen keskellä? Suojat puuttuvat. Teknisiä ongelmia, tai suojia on irronnut myöhemmin. Tavallisesti noista ei saa mitään "otetta"/ei näy mitään. Tilalla ollut asia tai tila, joka on (nykyään) järvi, on estänyt paketoimisen? Tai vieressä on maan alta hönkinyt iso puhallin ... P.S. Tuossa on käynyt niin, että tällä puolella rivissä kasvavat vuoren paketoijat ovat irronneet juuriltaan, ja nousseet ilmaan. Jättijuuren = vuoren toinen sivu on irronnut maasta, ja joko seinä on lennätetty ylös, tai se on kimmonnut sinne itse, koska on ollut "pingotettuna" maahan kiinni. On saattanut olla jättijuurakolle iso vamma. Ehkä se on eristänyt reiän pystyssä olevilla 5km vai mitä se oli jättirenkailla? Jaahah - vuoto - eristetään.


_______________________________________________________

Välillä Ei niin vakavasti tehtyä Mars-tutkimusta. (Tämä kyllä liittyy siihen edellä mainittuun kiinalaiseen vuoreen.) Herra jestas. Vas. ylänurkassa "pesää" peittää vaalea kuusi- ei vaan viisikulmio?? .... mistä sitä tietää miten lähellä olen ollut totuutta, katsoessani kulmikasta meritähteä. Ajattelin, että tuollaisesta muinaisesta muodonmuutos-pesästä on voinut kuoriutua vaikka minkälaista otusta, välillä 1 eikä monta. Tai ei tuo välttämättä peitä pesää, se voi olla syömässä jotain lettua. Uskomattomia näkyjä käärmemäisestä kaulustenrakentajakudoksesta, joka nousee ja kiinnittyy linnunnokan otteella yhden kauluksen renkaaseen kuin korulukko, "normaalimman"/kasvuotteen lisäksi... Terassi ja päivänvarjo ovat vajoamassa mereen, ja siellä jääkarhu nauraa. Lisäksi kaksi miestä seisoo sukellusveneen kannella oranssin nuolen alla. Ja takanani on elokuvalavastus lehti-mursakkeista. Vieressäni synnytetään suvullisesti porukalla vinoneliön muotoisessa paketissa olevia lehtijälkeläisiä (mikä ei ole vitsi). Tuo kohta taitaa olla parhaita elämänmerkkejä tässä kuvassa. On siinä muitakin.


("Kaulustenrakentajakudos" ei ole mielikuvitusta. Sellainen näkyi kasvaneen maapallolla hyvin kauan sitten Nemiana-kennojen reunoilla. <--> Yhdyskunta) ... Jos yhdyskunnassa tapahtuisi mutaatioita... ja syntyisi peto... elävää kudosta syövä 5-kulmainen lehti... katkeaako sen yhteys yhdyskuntaan, vai voiko se rouskuttaa siellä omiaan, osana yhdyskuntaa? Ei se enää tarvitsisikaan olla kiinni siinä... mutta entä jos jäisi ensin kiinnittyneeksi, ja samalla ... plaah...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.