IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

mountains & molluscsLauantai 13.08.2016 17:45

Edellisestä negatiivi. Hyvä keino yrittää nähdä, mitä kalvon alla nukkuu. (Sopersin tuohon englanniksi jotain sekavaa. Tarkoitin sanoa, että yhdyskunta näyttää muotoilevan ympyrän, sille paikalle, johon ympyrä kuuluu, vaikka rakennusyksiköt olisivat hätäisesti asettuneet epämääräiseen muotoon, joka kaukaisesti muistuttaa kahta ympyränpuolikasta. Eikun tämä kupla rakensi ne. Minä sekoilen, pitäisi muistaa, että ensin on yhdyskunnan lehti/lehdet, ja lehdykän keskellä kupla jossa jälkeläiset luodaan. Toisaalta 2 myös voivat luoda kuplan... Jos sikiöt eivät lähde pesästä/kuolevat, ne muuttuvat pesäksi. Kai tähän tarinaan jokin järki joskus tulee.)


Himalaja. Kuvaa ei ole käsitelty. Tämän vieressä on erittäin mielenkiintoisia valtavia muotoja. Minkä kuvittelen tämän säkin olevan: valtavankokoisten panssaroitujen nilviäisten yhdyskunnan lisääntymis-säkki - onkohan siinä 2 valtavaa ottanut tietyn asennon ja koteloitunut yhdessä? Tai säkkiin on koteloitunut yhden valtavan "lehden" koukistuma. Yritän ymmärtää ja päivittää käsitystä, mikä muoto/koko/mikä eliö. Sisällä näkyvien "kiekkoveneiden" tapaisia kouruja näkyy edellisessä kuvassakin. Ovat lähes kalmarin nokan näköisiä, lähes täysi linssi = kouru on pieni. Jos tämä on kasvi, ne saattavat olla sipulimaisia ... vai mikä se kasvaisi [sisäänpäin kaarevasti] ulos? Näet kiekkoveneen "valon" alla. Toinen kätkyt on siitä vasemmalle, siellä on se veneiden "armada". Oikealla on yksi suuri, vielä pihtinä lehden jäänteissä. Hmm... kasvaako veneen luova lehti ison "selkärangasta" sisään (armada rinnassa)... Ei kai sellainen selkärangasta sisään kasvava, kourun valmistava lehti ole samanlainen kuin tuo iso läpinäkyvä säkki? Tuollaiset litteän kiekon kourut ainakin ovat olemassa, se on varma. Niitä on muuallakin, pinnan rajassa, suoraan taivasta kohti. Sisus on lehtevä/toinen toisensa sisässä, kasvimainen, kartoissa vaalea(npunainen). Kiekkoveneet roikkuvat seinistä niinkuin kauhat... eikun miten tämä on... kuva on selvä, mutta sitä on siitä huolimatta aika vaikea ymmärtää. Pitää olla aika helkutin tekninen master että tällaisia pystyy lukemaan. Noistako niitä litteitä kauluksia syntyy? Koko on täsmälleen sama kuin Korsikalla, tuolla suurimmalla.
Varsien päissä, piti sanomani

Vain 20 000 kertaa suurempi (kuin Yorgia). Ei 32 000.
Jokin järki tässä on oltava. Ehkä koko iso säkki on yhdyskunnan paikalleen luoma, ilman koukistunutta eliötä.


_____________________________________________________
Put everything into the same picture. (Only a [man-made] tape-reel - beside pliers - lacks.) Picture's size-limit limits a bit the work. One could find more, if digged ... flat "neighbours may be kissing"* on Himalaja, round the leaf. Then it is a giant forfather of those molluscs. *= upgrowing tape is 1 at the bottom, but has 2 horns up there. Horns turn to other tape, not to twin ones. I guess it's ... technical thing, for to build a wall. I bet that on the top line of the pic, in the middle, neighbours are kissing, making a thin, 100m tall wall round the leaf. It would seal the whole thing. Sealed with a kiss. (no, it's still unclear... it's hard to understand those forms of Himalaja. There should be some sense/order in it.)

rintaan mahtuu kokonainen armada/muumio . . . . . . . . . . . . . . . ahnaat suudelmat

pieni ja iso samanlaiset . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . selkäranka, valkea+musta kuu
(Pihditkin voisivat olla vanha pöllö. Kaiken mahduttaa samaan, ei voi saada kerralla.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.