IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Tikapuut HokkusPokkus Tri-gonoMaanantai 24.04.2017 10:01

Löysin diblomonads:eja (kun presidentti puhui aika outoja diplomeista ja mitä lie horissut. Yksi sellainen "teekkari" taisi olla uutispätkässä, ja näytti olevan aika hämillään.) Protisteja: Kasvien, eläinten ja sienten yhteisiä serkkuja. En ole arvannut sellaisia hakea koskaan. Tai ehkä katsoin jotain ameeboita joskus... Otin 3 parasta kuvaa, jotka silmään sattui: ruskean "vaunun" sen vuoksi, että sen selässä on hieman samanlainen rimpsu, kuin jättimäisten ja kaameiden, vuoristojen "kuoleman jokien" päällä.
Mitähän noista ristiin kasvavista, uuden lehden muodostavista langoista mahdetaan tietää? Sitä kun tekee ainakin sekä kuolleena pidetyt aurinkokunnat ja maaperät että kuolleen organismin aine. Veikkaisin, että elämä tekee niin... mutta tiedettäisiinhän siitä? No sitten se on ennen tehnyt niin ...

Tässä alalaidassa: Venäjältä, jotain, kilometrin kokoisia, jotka räjähtelevät kraatereiksi. Kasvoivat valtavien 8km paksujen ja 60km pitkien köynnösten pinnoilla vieri vieressä peittäen sen. (Oletan, kartan mukaan.) Yhdistelin näitä joskus kartasta viivoilla pareiksi. Vaikuttivat olevan pareittain. Niin taisivat olla nuokin mystiset pareittain, joista yksi pyöreä fossiili kuvan oikeassa alalaidassa. Siinä on jäänteet/reunat "kuplakennoston" (avautuneesta? rikkoutuneesta) kuplasta, olikohan tuo Nemiana.


Poistin tuosta pari kuvaa, joiden yhteydessä mainitsin eteenpäin-suunnan lisäksi "45asteen kulmassa vedessä lisä-jakautuvan alkuelämän" <-- merenpohjasta kaivamaani "tietoa".

Kuva. Aina välillä olen olevinani luonnontieteilijä.

____________________________________________________

Muutama sana kertoo, että maapallon akselin kallistuneisuudesta tiedettiin. Jos vuos tarkoittaa viisto/vas, niin silloin he tiesivät. P.S. Eipä ole minun syyni, jos ovat nimittäneet vuotta vaasiksi, tai myöhemmin vaihtaneet kolmikulmamittaus-ohjeet rivouksiksi väärillä vokaaleilla. Minä vaihdoin ne takaisin kannaksi, korkeudeksi, helmitauluksi ja gammaksi.
Ozarovaz - lumous (puola)
. . . . vas - vaasi (ruotsi)
. . . . viis - 5 (suomi)
. . . . visi
. . . . vuos - vuosi (suomi)
. . . . vu - nähdä (kreikka)
. . . . wu - viisi (kiina) . . . . .Tämä esimerkkinä sanoissa piilevän tiedon valtavasta määrästä.


- - - - - - - - - - - - - year
pollo - ollo -olos,alles - oor - eros - uros - ulos = out
owl -- eye - all-(alas) -vuos- vas - ras -= ulos = out
- - - - - - - - - - - - - vu,vus = / =year
- - - - - - - - - - - - - viis=5= vas= / We knew axis of the globe is tilted. This way: /
- - - - - - - - - - - (latvus???)


Anistopoulos. A-nit-sa-vu-olos... ? I bet that's ladder. Veikkaan: Tikapuut.
Nit = hit neet here/near her ner här när na. (Ner mer pyramid <dreimire=ladders)
Sa = isaben= Set bended dome = the sky. Seven.
Poulos = vu olos= view all
Pou,puu = tree, view, "vuu". Olos = eyes,alles/all, alas/downwards. Vus vis vas = "Vuosi näyttää (pyörimisakselin) kaltevuuden"?
Oltiin juuri ja juuri puusta alas päästy, kun heti ruvettiin laskemaan maapallon akselin kallistuskulmaa. Miten tämä liittyy korkeaan puuhun? Ainakin 3 tavalla: Kokonaisuuden näkeminen, ja, korkeiden puiden ja muiden korkeutta pystyttiin mittaamaan trigonometrialla, sekä: tikapuut kääntyvät myös helmitauluksi. Jostain syystä kaikki tieto on hylätty, ja ruvettu pölvästeiksi. Pölvästit ovat päässeet valtaan. Tai kaikkea tietoa ei ole hylätty kaikkialla, sanat vaan ovat muuttuneet. Paitsi että tieto maapallon pyöreydestä on kielletty, varmaan siksi, kun se ei ole mennyt omaan järkeen.

Ladder / tikapuut:
russian: liis-nit-sa. ceLEStial "lear-near"/"leet-neet" "asai-skai" :)


Näköjään hokkus pokkus -merkitystä ei tiedetä
VAAN NYT TIEDETÄÄN.
3gonometriaa.Vastaus on seuraavilla 6:lla rivillä:
___________________________
HAK- Tosi-/tiedetty kanta.
KUS- Korkeus
ABACCUS- lasketaan
FILI- johtuminen/sidoksissa= taaretu/delta. Rinkulaado, vinkulaado.
UKUS- unohdetut/vanhat/teräksiset/saven/kai'ut/kolmen/kuulumat/echoes
____________________________
Muut ovat ukus, mutta "unohdetut" on iirinkielinen "aagus".
Kuukuuspuu.. ukus-puu..Onko se taulukko, josta
1970-luvulla katsottiin 3-gonom-lukuja?
Al-pääl-(kor-)kuus... abakus, ukubus. Kuopus. Uku-puut. Kuus puut - korkeus puuttuu. Ka-put.
Ehkä aika vanhaa tietoa, ja muistot siitä
saattavat löytyä ja löytyvät kaikkialta maailmasta.

____________________________________________________

ALLA ENSIMMÄINEN HOKKUS-POKKUS-KÄÄNNÖS. VÄÄRIN, MUTTA JOHTI JÄLJILLE.
1600-luvusta puhutaan. Minkälainen akku heillä on ollut??? Jos haluaa tietää, mistä "taikasanat" ovat peräisin, täytyy jäljittää tarkkaan bacus, fili ja accus -sanat. Laitoin nuo rivot versiot tuohon, koska ajattelin, että silloisen "mestarin" taikasanat ovat saattaneet olla kaksimieliset. ("Hieno" taikuus-esitys: rivouksia ja sähkö-temppuja... fyysikon ja Hirviniemen välimuoto lavalla. Voisi kuvitella, että ihmiset ovat ulvoneet naurusta: Jokin ihme-ukko, laitteita, jokin sihahti, lamppu pihahti, teknikon lausuessa sopimattomalta kuulostavia taikasanoja. Taikatemppu-pellet voivat ottaa näkemänsä keksinnön esityksensä yhdeksi ihmeeksi. Keksitty ties vaikka 3000 vuotta sitten, mutta ei ole pystytty hyödyntämään. P.S. Minusta tuntuu, että hak kus abaccus tarkoittaa KANTA KORKEUS LASKEA ... mittee johtoja seo' laettanna... sama taikuri edelleen.... vai onko... ei siinä taideta puhua mitään sähköstä... tai sitten joku on käyttänyt samaa litaniaa kahteen eri asiaan, trigonometriaan ja sähköjuttuun.


Hmmm... 666...Pori-Vaasa... hmm... ihan kuin asiat _eskaloituisivat_ kiihtyä, laajentua, yltyä, eskaloida, kärjistyä....Tikkaat= eskaleera. Tikkaita olen tutkimassa nyt. (Tulevaisuudesta lähettäneet valokolmion ja 666 ja kolmet unohdetut teräksiset ukus... noh... onneksi löysin oikeat sanat viimein.)
Wikip: "Abracadabra saattaa olla peräisin arameasta, avra kedabra, "luon sanoillani"


puol-ku/dreijan polku,A. Bili-kuu, ilima-ku(ori),B. ("ga avra, da pra"...:) AA-BAA-KUUS ...se on helmitaulu. Joo, se tarkoittaa AB-tikapuut. Kuuseen voi kiivetä. ööh... AB-kuus. Voi tarkoittaa myös "12 kuukautta". ab=12. Voiko helmitaulun nimi olla "12 kuukautta"? Vuosi, joka jakaantuu 12 kuun kiertoon. En ole tutkinut edes sanaa helmitaulu. Se vaan löytyi tikkaista. Helmitaulua käytettiin laskimena, kalenterina, aapisena, ... Nyt keksin: AA= alusta, Baa=päällys(hypotenuusa), ja kuus = korkeus. Tämä olisi aika hyvä nimen selitys helmitaululle, jonka nimi on ensin ollut tikapuut ja kuusi.
En tiedä, onko kuukuuspuu helmitaulu, vai vain korkea "tähystys"-kuusi tai tikapuut. Yksi-kaksi-puu eli ab-kuus voisi jotenkin olla kuukuus-kuus. Helmitaulu. Ja aapinen.
Rada-asiat ovat tikapuu-, kisko- ja rata-asioita, ab-asiat ovat kirjain- ja numeroasioita. Ja rata-asiat ovat numeroasioita. 6-asiat ovat metsä-, aarre-, hauta- ja vainaja-asioita. Näköjään kuusi on myös tikas-asia ja ... tikas-asia on sormiasia ja 6- ja tikas <--> "arvai / aravata" ... Uuden käsityksen mukaan kuutoseen liittyy "pahee", vaikka ei se ole kuutosessa, pahee on numerossa 8. 666 on arvokas hauta, ei se ole mikään "saitana", joka sekään ei ole sitä mitä luulisi. Ehkä rosvoa odottaa 666:ssa viritetty saitana tai kuolemaan liittyvät pelot ja se mitä voi kuolleeseen liittyen odottaakin - ja ehkä hautaan pantiin rosvoille jotain epämiellyttävää. Muitakin selityksiä näille "liukkaille saitanoille" on... ehkä se on sieltä, jossa leikellään pikkutyttöjä niin että osa heistä kuolee siihen ja loput kärsivät lopun ikäänsä... <-- tätä päivää on. Lasten vanhemmat eivät huomaa olevansa pahoja saitanoita itse. Tosin sama asia houkuttaa tyttöjä tuohon, joka panee täällä 14-vuotiaat polttamaan tupakkaa ja juomaan viinaa: sitä halutaan niin kovasti muuttua aikuisiksi.)
Toteamme kaiken sileän olevan saitanasta: kuun sivu, auringon sivu, harppi siis myös, sillä se aiheuttaa edellämainitun sileän pinnan, okto-ben, kaikki silkit ja muut, se partavaahto, ... taivaskin on saitanasta, koska se on tasaisesti syötin/saitin muotoinen kupu, vanhan uskomuksen mukaan (tosin korkealle kiivenneet ovat ehkä mataneet tikkaitaan ja nähneet paremminkin ilmakuoren kuin syötti-kuvun). hmm... nyt tajuan miksi he kivittävät aitaa... aita on saita-sanan loppuosa, ja lisäksi yhdistyy kuun sileään sivuun sanalla saitti. Tämä onkin järkevä syy kivittää aitaa. Muu syy kivittää aitaa = vastustaa eristämistä, erottamista ja erottautumista.

En tiedä pääsinko (tika-)puusta pitkään nyt tällä. (Onko matama-tikas helmitaulu? Vai pituuksien mittaamista? Vai vuorelle kiipeäminen taivaan näkemiseksi? Vai jokin saitanan seksi-suutra?)
En usko että tikapuut olisivat vielä tällä käsitelty.
Ajattelinkohan minä, että juutti on sekä 9 että 10, - no ehkä ei - ja
tikapuut olisivat... jotain ... että kaphu olisi yhtä paljon
ti-kap-uut, kuin vainaja on vaimo.
Joruba-kielen tikapuut, "akaba", taitavat olla helmitaulu, a-ba-ka. Suomen tikapuu on lähellä akabaa:ta. Latvian tikapuut "kaapnes" on lähellä kaapua, sitä kapha:aa. Tämä on paras: korkea seiväs on maoriksi tiketike-pou. Maoreilla on meidän sanoja. Heillä on tarttua-sana (taareta, foinikialaisten taaretu) ja tiketike-pou. Tuohan on ihan meidän tikapuu. He asuvat täsmälleen maapallon vastakkaisella puolella. Meillä on jokin yhteinen kaukainen menneisyys. Hawaijilla taas on ili ja pahee(=liukas saitana) (ja ties mitä muita meidän sanoja varmaan paljonkin). Ja väitän (muutaman sanan perusteella), että baskit ja walesiläiset ja ing-lantilaiset ovat saaneet filippiineiltä sellaisia "vanhan burman" vieraita, jotka käänsivät sanoja väärin päin sekä kirjain kirjaimelta että tavuittain ja myös sekoittivat sanojen kirjaimia sekaisin. Elleivät ne baskit jopa ole niitä. Ne ovat varmaan sitten niitä "vanhoja burmalaisia" ... pakko heidän jotain on olla, ei ne avaruusolentoja ole.

___________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.