IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

The map of mapsTiistai 06.02.2024 19:43

Valmistuu. Alareunassa iso oranssi kuusta vasemmalle on se mitä oli meteorologi Matti Huutosen kartassa :) Eli valtioitten kokoiset maan matoset. Jord Gubbe olisi aika hyvä nimi. Huomaa ihmislinja madon kanssa. Se on selitys "pikku-ukoille".
np = "nose pen". TÄMÄ ON KESKEN. VAAN NÄKEE, ETTÄ ON OIKEIN.
~Millin tarkkaa tuo keskus. Harmaa neliö, josta Pangolin lähtee, on tietenkin helmivene. Ei muurahaiskävyllä ole vaikeuksia kököttää kiepillä tuossa pisteessä. Oliivi-neliö keskellä kuvaa on kalaliskot.
TCFTL -linja = set-bendum linja. "Asettaa jalan kulma" (kaikilla maailman kielillä sama sana: "seitsemän"). Ohut harmaa vaaka-linja. Nisäkkäiden ja ihmisten linjahan se. Humanilta vaan meinaa imettäminen ja puissa hyppiminen jäädä taakse, ja kuuhun kurkottaa jo.Täsmällinen totuus, täsmällinen sijainti. Vaaleanpunainen T siinä jäi taakse, puissa hyppi ja mätti yökkösiä. Valkea suorakaide jäämässä taakse: äärimmäinen äitiys ainakin se simppukka joka tuossa kohtaa on, mielestäni imetti jopa.
Puuttuva kulma, viheliäinen... bobbitworm>>roti (trilob) olisikohan.




Matopunos-limaa päästään lähettävä giant Hammer, joka seisoi Etelä-Amerikan maassa (ja muistutti Marsissa olevia), taitaa olla väärässä paikassa hiukan. Sen ehkä kuuluisi olla kortteiden vasemmalla puolella, eikä oikealla. SILLOIN se saisi paremman yhteyden sarvisammalen kaltaisiin. Suomessakin oli jotain sellaista, kun Pirunpesälle johtava tie on rakennettu sellaisen vanan päälle ehkä, ja pelloissa voi olla sarvisammal- tms pohja. Luulen, en ole 100-varma. Jokin nuuskunenä-hammer on rakentanut ne. Sanikkais-nuuskunenät. ~. Minä nuuskunenä nuuskutin tämän kartan. Kesti kauan.

Harmaat palat ylä-keltaisten (porifera & koralleja) vieressä ovat mustaa. Merenpohjan käärmenaamaista, levämäistä yhtymäsientä, ja niskaan liimautuvaa mustaa litteää sientä. <-- Eikös noita näy avaruudessa, jopa, pilvin pimein kirjaimellisesti.

Minulla on epäilys, että kasvit ulottuvat planeettamme syntyyn asti ja maapallon ulkopuolelle. Mehikasveina. Ei tarvitse enää ihmetellä, mistä vesi tuli. En minä sitä siitä vedestä keksinyt, vaan muusta. Se on sellainen idea vaan, mutta että jos maapallo olisi muinoin ollut jonkin mehikasvuston osa, niin sellaista elävää viidakkoa näkee vain hyvin suurena nyt, ei maidän aurinkokunnassa näy silminnähden oikeita isoja mehikasveja. Ne ovat vähän kurpahtaneet nämä meidän aurinkokunnan mehikasvipallukat... mutta se mitä se oli, niin se olento/laji ei kuollut. Tämä nyt on vaan tällainen ajatus, liittyen siihen, miltä koko karttani, kaukaa katsoen, toiseksi viimeisenä versiona näytti. Laitan kuvia osuvimmista kasveista ja osuvimmista muista, jotka liittyvät samaan, sitten kun teen kartan loppuun.
Toisaalta Kuussa ei näy mehikasveja, vaan näkyy muunlaisia asioita, joita on maapallollakin. Se mitä siellä on, ei muuten paljon eroa hanhenkaulasta, joka ei paljon eroa meistä. Pussieläimet ovat kuin hanhenkauloja, joilla on jalat vain lisänä.
Hanhenkaula ei muuten paljon eroa mehikasvistakaan. :) Nämä ovat hyvin lähellä ... isompaa totuutta, kuin mitä ihminen on osannut etsiä. On osuvaa, että hanhenkaulat, pussieläimet ja Kuun levät ovat samalla linjalla. Otusten kaari Kuun levän yläpuolella kartassa, ne ovat samanlaisia kuin kuussa oleva levä: ihmispää on kapeampi kuin leväpää niillä, jälkeläinen kasvaa vähän kuin ihmisellä. Tällaisia näkyjä olen ollut näkevinäni. Jokainen näky, jos se on todellisuutta, niin se sitten vaan on, ja selitys elämän samankaltaisuudelle on olemassa.

Kello n. 12.02 :sta tulee lähes pystylinja. Matemaattisten kierteiden pystylinja. Mehi/putkim - anemone - nahkiainen - hanhenkaula. Eikö muuten tulekin. Mehi/putki ovat alhaalla, anemone ylhäällä. En ole varma tuosta nahkiaisesta, että miten se sinne asettuu, mutta... kyllä se juutas sellainen on. Kalat OVAT sillä linjalla, että ei kai siinä nahkiaisella mitään ongelmaa, silläkään, ole olla sillä linjalla. Sen "matemaattinen kita" vaan on eri pää kuin meidän pää, tässä minun maailmanjärjestyksessäni. Se on niitä ristiriitaisia eälmiä, niitä on muitakin, esim väittämäni imettävä simpukka. Tämän kaiken perusteella... juu... missähän ne päät kääntyvät eri päihin... en usko, että olisin väärässä. Missäs kohtaa ne kalojen päät sitten vaihtavat paikkaa meidän kaltaisiksi... ei minun sitä nyt tarvitse miettiä. ...tarvitsee. Joko tuo ei ole kala, tai sitten kalat eivät ole meitä. Mutta ei se niin mustavalkoista ole, kun pää "väärässä päässä" -simpukka, oletan, on meidän vieressä. Olemme simsala-bim -olentoja, joilla on takapää päänä.
(Selittää kaikki nämä sodat ja muut.)

Kuuta ja maapalloa isommat kasvustot ihminen on jo löytänyt, avaruuden viidakot. Lähivuosina.

Tuo on aivan uusi kartassani tuo iso oranssi pala, "valtioitten kokoiset "pikku"-ukot. Matomaisia, ihmismäisiä, rotifermaisia. Lätkäsin sen siihen, mihin se parhaiten sopi. En oikein tiedä/arvaa/voi oikein edes kuvitellakaan, mistä ne tulivat ja miten, ja millaisia ne oikeasti ovat olleet, enkä tiedä, elävätkö ne vielä. Ehkä ne tulivat maapallon kokoisesta kiekosta, jonka sisällä olivat samalla tavalla rivissä, kuin on Madagaskarin lasikiekon sisällä rivissä matkustajia. Kun on arvoitus, niin pakkohan se on ruveta sitä ratkomaan. Ryoliitti-kiekko... sieltä sisältä sorkkii jokin räpylä. On sorkkinut, kun eli. Joistakin maapallon vuorista kurkkii ulos suuri asia, joka, joka ... mehikasveilla on näkyvissä sen tapaista. Mehikasviköntti maapallona, niin siihen nähden ... voisi ... kauhean vaikea ... :D Tämä on niin vaikea ratkaista, että ihmisellä on JUURI JA JUURI mahdollisuus ratkaista tämä kaikki, tai voi mennä ratkaisemattoman puolelle. Viisaat koneet voivat ratkaista ehkä sen, mitä ihminen ei voi.

Luovuttaminen ei häämötäkään vielä! Eikun vaan miettimään, vaikka olisi kuinka vähän paloja.

Älkää sotiko. Yhdyskunta tuhoaa kohta koko maan, jos huomaa vain kärsimystä ja tuhoa.
Mikä stnan voitto? Sellainen ei voi olla "voittaja", ihan kuin jossain pelissä, joka tuhosi puoli kansaa ja heidän kotinsa. Turha kuvitella olevansa siinä jokin "voittaja". Jos yrittää ottaa samalla maat vielä toisilta, niin se on roisto ja rosvo. Alhaisin kaikista, ei mikään sankari.
Vaihtakaa äkkiä naisjohtajat sinne. Tuollaisilla johtajilla ei tee mitään. Naiset tilalle. Ei sellaisia naisia kuin minä, vaan järkeviä ja vakaita naisia. Ne eivät sodi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.