IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Nappi tyystinTiistai 29.01.2019 02:37

Lähdin etsimään löytöjä, niin en ehtinyt kymmentä minuuttia selata. Sini-hud, kennen huu: 2.
Kun 1 & 4 ovat uchi/utchi/itsi/iksi/yksi/uksi "lävitse", niin onko 14 sisällytetty myös kuvaan? Kuu joutui paikkaan, jota kautta kulkee auringon näkymätön kiinnipito maahan. Käden kautta kulkee san-kii ja me-gii toisiaan kohti. (Me-gyen, vaa'assa tasan, tulee siitä. Maavoimasta, maa-kii(nni):stä. Kullan nimi "kinni" tulee siitä, koska kulta painaa paljon - ainakin se on mielestäni paras selitys.)

Mekossa on läpi reiät. Hmm... sisterien ilta-rupattelu:
"Sul, sista, musta maha kuult!" - "Sun 1 orih, maha tumun!"
"Sun 1 orih, ha ma tumun."

<-- Kirjoitin piillä. (Sista=1)

Pellava-maalaus näkyy olevan myytävänä 12500 dollarilla (Hixenbaugh), näköjään... jos oikein ymmärrän. Se jatkuisi ylös vähän, ja alas enemmän: jokin Ba Bird siivet levitettyinä. Kuvan naiset ovat muka: stands Osiris before a tray of offerings wearing the atef crown and holding a crook and flail. He is flanked by the goddesses Isis and Nephtys each holding an ankh .... Osiris lienee kuu, ja on tosiaan siinä, vaikka onkin sininen. Isis on maa, niin kuin si ja sis ovat 6, hautausmaa. He nimittävät aurinkoa Nephtys-nimellä, näköjään. Onko se "etelä-kaari", syd-ben, väärin päin luettuna? Onko 3 sitten pohjois-kaari tai pohjois-kulma? ( <-- gamma,3, esitetään ylhäällä olevana kulmana foinikialaisissa aakkosissa, kuin keskitaivaasta kimpoavana kulmana). Onkos aurinko aina Nephtys, vai tarkoittaako nimi jotain erityistä ylä- tai pohjois-kulmaa tai -kaarta... Maalaus 1300-2000 v. vanha. ... tys...tyystin... nep-tyys = nappi tyystin. Tarkoittaa koko nappi, kokonainen nappi, kokonainen päivä, kokonainen aurinko. Piti miettiä, tuohon meni yli puoli tuntia. Voi vaikka olla oikein. Että Egyptiläinen aurinkoa merkitsevä Nephtys on NAPPI TYYSTIN (kokonaan,kokonainen, täysin, täysinäinen). Kaivan sinisen kiven silimästä ne sanat... kävin läpi tuskat, torit, turut, lykket, lukkat, tyynet ja tinit. Napi tystin, 55. Pan-siit. Eikö olekin "napi tystin" sama kuin mm. "pan-xii"? (Muurahaiskävyn nimi Pangolin muuten on takaperin niloknap... käsiksi pääsemätön pyörylä? mutta ei nilaisella tavalla.)



6 on varmaankin massa. En tiedä, vihjataanko "pylväsdiagrammilla" massaan, vaikkapa massan muutokseen auringonpimennyksen yhteydessä? 6 on massa, koska se on ruumis ja hauta, ja koska "ain-e" eli aine ehkä on 6, ein:n vastapäätä. Lisäksi kuolemaan liittyvä sanan alku mar- on mass, koska r on sama kuin s. Ei se 6 nyt ihan kaikkeen vihjaa, se on piin osa. Kukaan ei muuten kuljeskelisi pylväsdiagrammit päässään, paitsi numeroa 16 näyttämässä.

Paino taas ei olekaan paikassa 6. Se taitaa olla 8. Sama kuin vääntää ja ventta. Ja aika ja valo. Ainakin el-läär -sana opastaa sinne, siten, että saadaan vai:n paikka selville. "Oppimisen eellä" on eller, ja oppiminen on o-pi, "piin edellä", 2. Eller on siis 2:n eellä, eli 3. Näin löydettiin vai-tavun sijainti. Se on sama kuin bai. Lisätään -no, paino, niin päädytään 8:aan. Ajattelin myös, että jokin sellainen kuin "baja", on siellä missä on /\, kai/kia, 8:ssa. Kun loppu-vokaali poistetaan, saadaan vastakohta, baj. Eli 3. Tämäkin puoltaa 3:a tavun pai sijaintina. Vielä sana väntä tukee samaa asiaa. Ystävä, san, on 3 = ven, siispä ven-ta = 8, josta seuraa, että weight, wait ja white kai myös, ovat myös siellä.

6= massa, 7= maavoima eli mee-gyy, ja 8= paino.
Maakyyn selättää 3-käärme/kaareva, 3-reki, 3-suks, 3-liukas, 3-pyöreä/pyörä .... Eikö ole jännää. Huisin jännää.... ikivanhaa tietoa.... se "ennen mustaa", aniker, "ennen ihmistä", umuntu, sijaitsee myös numerossa 3. Sormien sanakaavassa a- ja u- korostuvat tarkoittamaan aikaisempaa. Me käsitämme niiden tarkoittavan loppusanalle kielteistä, vaikka ne eivät ole ihan sitä tarkoittaneet. Nenä, a-mun, ei vielä suu, ilmestyy ennen suuta (mun). Kuulostaa aivan biologian "jälkisuisilta".... Ilmestymisjärjestys... Kas ilmakehä, 2, on maan jälkeen, yhdessä metsän ja elämän kanssa. Sitten tulee jumalainen yhteensattuma, liukas, maavoiman selätys, 3... hyönteinen ainakin selättää maavoiman :) sitten tulee suu, suojautuminen, kone, liike. Tällaisessa listassa 5 olisi ehkä jo kädellisen vuoro, hänestä tulee vainajan surija, sitten hänestä tulee ansan asettaja, seuraavaksi tulen käyttäjä, maanviljelijä, rakentaja, ajan mittaaja. Seuraavaksi hänestä tulee kirurgi ja sellainen neuloja, joka tuntee sanat birjon ja biljon ja joka liittää yhteen kirjaimia, tavuja, sanoja ja kiskon pätkiä. 10... joko se ennustaa avaruusmatkoja ja muukalaisten tapaamista jopa, ehkei sentään jälkimmäistä? mutta saattaa ennustaa lentämisen ja avaruuslennot, koska maasta noustaan ylös. Vai tarkoittaako se vain pyramidin päälle kiipeämistä, laitoksen, joka on rakennettu more accurately, ja jonka rakentajat janosivat jotain kehitystä, ylemmäs, hienompaa ja tarkempaa. Juna. Pohjantähti. Tikapuut birjon biljon, maat mitata, matamatikas. Maat su meer. Machu Picchu... piccu... accur... origami... laskoksilla hyllyssä kuin siinä laulussa. (Ihankohan vahingossa sanoitti ...)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.