IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Torstai 04.04.2019 20:13

Nyt on taas turattu selityksiä. (Tuo "onö tiara" on keskellä. Laitoin sen alemmassa numeroksi 10. Ja olen aiemmin sanonut, että 10 on keskellä. Niin kuin napa ja napalakki ja laki ...)
Sitten myös: E on Foinikiassa (minun käännöksissäni) "iheen" eli yhteen, joka voidaan myös ajatella "tulla yhdeksi", koska siinä on parittelevia käärmeitä? niin kuin tässäkin paritteleva käärme: 5. Vastapuolella olisi "neehi", joka tarkoittaisi ei:n vastakohtaa, nej+i. Olisi u-xi:n eli härän kuva? Sillä on 4 viivaa, niin kuin uxi:lla kuuluu olla. Kaavakuvassa kyllä, mutta savipalassa 4:n viivan olemassaolo on sekavaa ja epävarmaa, tosin niitä taitaa siinä olla 4 kuitenkin. Ei:n vastakohta sopii siksikin E:n vastapuolelle, koska ainakin meilläpäin ei tosiaan on "EE". Kruunun molemmin puolin merkit tarkoittaisivat Ei ja Kyllä. 5 ja 4. Jälkimmäinen oli Foinikiassa daaleth, muistaakseni, käänsin taaretu tartu, "sidoksissa". Mahtaako (E)5 olla kaikkea näitä: ei yhteen kana kala kallistus viis viisto vaas ves vuas vuosi vuori koili? sen lisäksi, että on pan pal palm pala palis polis piis peace ... mikäs se liis oli, kiskot, 9:nkö, kun 4 olisi juna... juu tosiaan on "ei". Ja juka-sana hyppää siitä ja:n vastaisesta ju:sta vinoon 3:een ka-lisän avulla. Juu vaikuttaa jukaa vanhemmalta... Jos juu:ssa on kiskot liis, ja suksi-juka liukuu... Kieli on hioutunut tarkasti järkeillen, tarkaksi ja hienoksi.



Menikö se taas väärin: Jos tertu on 5, on ter 10. Sitten tera olisi 5. Jos vuas olisi 5, olisi myös jiar 5. Silloin jiara/ziara/djiara/dhiara?/diana?? olisi 10.... vuoes/year onko vino kiero väärä? Onhan se vino, kun se on sellainen, että tulee talvi ja kesä. Jos olisi vanhoja akselia merkitseviä sanoja... "itse/maa vino paikka vääntymä ei-muutu muuttuu...." 456789... Niin no johan se itse vuoden nimi vaasi vaas vuas vuoes kertoo, että akseli on kallistunut. Vaasi on sen muotoinen, että kukat ovat siellä vinossa - oletan että vaasin nimi sen vuoksi on vas. Niin kuin vasen. Ehkä jar on year.
Mitä tolv twelv tarkoittaa? Volve ? Ehkä 12 on "pyörii", ja vastakohta, 2. kuva, on "paikallaan" ? Evolve.... muuttuu? Muntu? Muuttuva ihminen olisi ne "luut", jotka laitoin tosiaan 9 kohdalle, jossa muntu, ihminen, on. Sitten olisi pyramidin mittoja 3 & 4... no onhan se hyvinkin "onö". 12 luuta... 12 kuuta....
A-RAIS KUNA - ANU XIARA
A-RISE-XONA - ANO ZIARA
Ennen kuin kuut nousevat, honor Zara? Tiara? Diana? ["Ennen kuin kuut nousevat..." tämä alkaa naurattaa jo.]

XONA - HUONE (UZBEKKI)
ZONA - VYÖHYKE (ESPANJA)

___________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.