IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Labrad. - 2 & 3Lauantai 15.06.2019 00:59

Sisällä nukkuu jonossa samanlaisia, limaisen näköisiä, lusikka-kypäräisiä... ja kiekoissa on hassuja ikkunoita, joista katsoo 2-reikä -päitä... jos et usko, niin katso alla olevasta kuvasta. Lisäksi rakenteen malliksi valitsemani kieppi... karmee 5-kulmainen ikkuna on sillä tarttumapäässä, jonka tarttumapään hieman pelottavat reunat ovat kuin maitohampaan juuri. Se on tarttunut itseensä kiinni, mutta jotkut ovat tainneet tarttua "punaisella pultilla" toisiinsa, näyttää vähän siltä. Ilkeän näköinen tarttumapää. Ei voi äkkiä tietää edes sitä, että muodostaako ympyrän 1 vai 2 tarttumapäistä lättänää.
"2-reikäisiä"... elämän rakentaja-"teipeillä" on ikään kuin 2 jotain, etenevässä päässään. (Ja harappassa piirrettiin savilaattoihin reunan alta kurkistavia 2-reikä-päitä, laattoihin, joissa oli savipaloista rakennettu härkä. Uxi on itche, maa. Reuna kuului "teipatulle" alueelle.)
Hieman hassua, että ikkunasta katsoo ulos tuollaisia. (Näin muutama vuosi sitten netissä sellaisen rantakuvan Suomesta, että vedestä pisti 2 kiveä ylös: ne olivat kuin järvelle katsovat norsun kärsät. Ehkä ne olivat noita, joita katsoo ikkunoista?) Minkähänlaisesta asennosta kiekot löytyivät? Onko niitä vieri vieressä kuin solukkoa?






Sammaleissa, jotka ovat muinaisia, viihtyvät muinaiset otukset. Niin kuin kuivatun kalannahkan näköinen laakamato, joka laji ei satu olemaan loinen.

Sitten vielä yksi ajatus: Jos nuo muinaiset kakkarat on valmistettu sammalmaisen otuksen pihdeissä, niin mitä hiivattia varten kammion sisäseinissä on mato?! Se oli vain ajatus. Edellä näyttämäni neliön muotoisen kiven vuoksi.
Jatketaanpa sitä ajatusta vielä: Mikä on alkuelämän pihtipesän sisäseinämässä? On vain yksi asia, joka on siellä: Seuraavan pesän luovat uuden sukupolven pihdit. Sieltä ne kasvavat, pesän sisäkehältä. Kuulin muutama minuutti sitten, että laakamadon voi vetää kahtia kuin lakritsilevyn. Hmm... Niistä pihdeistä vielä: se menee kuin kaksoiskierre.


https://stephanielarmore.com/product/madagascar-labradorite-palm-stones/

___________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.