IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Luvattu katsellaTorstai 15.08.2019 03:15

P.S. Kirjoitin kuvien alle, että mikä "kalanpyrstö" oikeasti on.



Massaan on kaarrettu jo tyhjentyneitä pesiä, jotka näyttävät tuon itsensä tekemiltä. Lisäksi kiven massassa, "sammalsäkin vasemman pihdin" sisällä, on täysn pyöreitä, kuin kultaisia Kalevalakoruja. Noista yhden pinta on kennoinen/rypäleinen/pikku-kilpien peittämä. Ehkä ne ovat "kuoriutumattomia" pesäkoloja. Tekikö ne loinen, vai olisiko (kennoutuneen massan) pesistä kuoriutunut hyvin pieniä imusuisia, nivelen-omaisesti taipuvia "emokaaria", jotka olisivat lähteneet ympäriinsä syömään ja kasvamaan kokoa?! :)
Eikö karhukaisella muuten ole sellaisia sukulaisia olemassa, jotka taipuvat nivelen omaisesti ja joilla on imusuu??!! Senkö esi-isä täältä löytyy?
Jos tuolla vasemmalla "pihdillä" on tähden muotoinen tarttumasuu, ei se silloin ole mikään sammal, vaikka pariutuu alkuelämän kaarilla (tai muotoutuu alkuelämän pihdistä?)

Yllä olevassa kuvassa on vielä yksi outo juttu tai näköharha, liittyen harmaaseen "pakellokseen", joka on kiinni kivessä, tuossa sen yläreunassa (ja alemmasta kuvasta näkee, että sen toinen pää on kiinni kivessä kuin kapea remora-kala): Näyttää, kuin sen paksumpi pää levittäisi dickinsoniaa muistuttavan litteän kasvuston tuohon alustalle. Tietääkseni sellaiset pläntit ovat toistensa sisältä kasvava, alustaansa hieman syövä "sammal-pesä"-jatkumo, kun taas muu maailma uskoo niitten olleen litteän uivan eläimen jälkiä. Jos tuo harmaa makkara oksensi sellaisen, olisi asia uusi (kenelle tahansa). Kyllä se on näköharha, se levy on niitä dickinsonian kaltaisia jatkumoita, joka on kulkenut yli. Periaatteessa koko massiivisen kiven sivukaaretkin pitäisi jatkua samalla tavalla, kumpaankin suuntaan. Kävikö niin, vai rakensivatko sen irrallaan ryömivät mutkelot, joilla oli tarttumasuita ja pari nivelen kaltaista, koska kulmikkuutta ja suoria osia näkyy?
"Sammalen säkki" voi tarkoittaa kaiken elämän esi-äitiä, myös eläinten.



Ei siinä olekaan "kalanpyrstöä". Kyseisen muodon alempana näkyvä osa on vaalean ison pyöreän renkaan osa. Siinä on täytynyt olla täytettä, renkaan keskellä - pesä, jonka rengas loi.
"Kalanpyrstön" ylempi osa se vasta mielenkiintoinen on: se on myös kuin renkaan osa, ja kiinnittyy erittäin teknisen näköisellä, raudan näköisellä liitoksella risteykseen:
Risteys sijaitsee 2 ison pyöreän pesän välissä. Minä olin aikonutkin kirjoittaa, että mahtavatko 2 vaaleina näkyvää pesän rengasta olla jokin pari. Sienillä ja vanhoilla elämänmuodoilla on sitä, että kuplissa tai kennoissa on jokaisella identtinen pari.

Kultaisia rintasolkia ja rautaisia venttiilejä ... hienoja täysin pyöreitä kultareunaisia kiekkoja...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.