IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Kuun levä - Algae of the MoonSunnuntai 23.05.2021 17:32

Mustat isot pyörylät ovat niitä valtavia läiskiä, jotka näkyvät maahan asti. Ovat kuun maaperän sisässä elävää punalevää + "the black", sientä. Kuvat todistavat, että levä on lähes identtinen meren pohjan levän kanssa, joka samoin elää maan sisässä meren pohjassa ("salmiakki"-kuopat). Nasan kuu-kuva tarkennettuna. Näyttäkää kuva niiden mustien sienten ja levien tuntijalle - hän tunnistaa ne tuosta kuukuvasta heti. Vasemman alakulman pikkukuva on 3:nnesta isosta tummasta läiskästä kuussa, niitä on 3 vierekkäin siellä. Punainen nuoli ei kuulu vasemman alanurkan pikkukuvaan, vaan nuolet kuvassa osoittavat toisiaan vastaavaan paikkaan, jossa mustan sienen 2 levenevää tassua tekevät aizo-aceamaisesti altaan. Alkuolento on erikoinen.



Oranssien moon ja earth -sanojen välittömässä läheisyydessä vasemmalla on mustat kaulukset. Ne ovat identtiset. Sanat on kirjoitettu mustapeitteisen, eläimen päätä muistuttavan möykyn tai ulokkeen "pään päälle". Jotka myös identtiset.

(Poistin tästä välistä sukupolvi-tarinoita.)

Kuvassa oikealla näkyvä, kuun 2. suurin läiskä näistä: näet ylhäältä alas menevän kuin lehtiä, jotka ovat kiinni keskellä ylhäällä. Se kiinnityspiste taitaa olla äyriäisen pään sijainti?... noista sieltä päin tulevista lehdistä muotoutuu maapallolla sirkka-äyriäisen liperit ehkä? Sillä on niitä koristeläppiä, lehtimäisiä, usea pari.
Merenpohjan punalevän mahtavat liperit roikkuvat oudon näköisinä isoina mutteloina siellä kolossa katosta lattiaan

Paras on tuo musta hirviö tuossa isoimmassa aukossa. :D Lord of the Materia.




_____________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.