IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

kuu maa äyriäiset limasienetPerjantai 02.07.2021 20:33

Alla näkyvä kuva: pieni mittavirhe pienen, sinisellä ympäröidyn laatikon sisällä. 4,3 km matka alhaalta putken "sisältä" oikean puoleisen hahmon yläosaan, kuuluu pysähtyä seepiamaisen "intiaanipäähineen" ALA-reunaan se viiva, ikäänkuin päälaelle. Siihen on 4,3km.
Yleisesti näistä alueista: yhdyskunta-elämää joka rakentaa sisälleen kilometrienkin pituisia ... asioita ... sieni rakensi samaa levämäistä pakettia tässä ja 5 km päässä samaan aikaan. Entistä merenpohjaa eikö tuo liene, vai onko jaksanut hetken sinnitellä kohottuaan? Suuret vihreät "kasvustot" sijaitsevat sienilaattojen väliköissä, samoissa paikoissa, joihin on muinoin annettu liukas väylä matomaiselle limakasville (tai kasvimaiselle nivel-madolle). Viimeksi mainittua on Andeilla ja Suomessakin. Oli. Eli. Se saattaa olla monimutkaisempikin, sellainen pari saattaa lähteä Giant Hammerhead:stä liikkeelle? ja saattaa rakentaa pinkin, suuren, holvikaarilla varustetun vaahtomaisen "linnan" (niinkuin tehnyt Plrunpesä-paikassa) - ehkä valloittaa järven koko pohjan alueen. Ehkä se kuuluu tuohon mustaan, tai sukua ja/tai symbioosi.
Kielletäänkö tämän kaiken olemassaolo, kun ei koskaan missään puhuta?



Maapallon ihmeellisin paikka ja elämää uhkuvin pinta mitä olen tähän mennessä löytänyt. Etteivät muodot vain heijastele maailman ensimmäisiä alkusuisia? - kuun levän lisäksi. Elämä, entinen kai, tai mistä sen tietää vaikka nykyinenkin? näyttää kukoistavan muotoineen ja väreineen. Tuokin maa eli, se on aivan varmaa.
Googlen kartassa täällä: https://www.google.fi/maps/@-41.4665377,173.0729336,3576m/data=!3m1!1e3?hl=fi

Toinen kohta:
Vaaleina näkyvät osat näyttävät hieman tältä:
Vasemmalla: Kuin viherleväpaketti, joka näyttää syvän meren "kilpikonna"-madolta, kasvaisi poriferaputken alkupäässä. Ehkä se on putkimadon anomalocaris -esi-isä, jonka häntä, pään sijasta, on sivulle osoittavana sienenä... otus olisi tuhannen hahmon eliö silloin. NE putkimadot OVAT a.locariksen ja limasienen sukua: kierteet + sieni.
Oikealla: Kuin seepiatukkainen, seepia-massuinen [kulmassa seisova mato] kasvaisi samaisen poriferaputken loppupään torvesta.
https://www.google.fi/maps/@-41.6672574,172.4489343,7130m/data=!3m1!1e3?hl=fi





Paljon tietoa samassa. Kuun jättimäinen kuoppa - näkyvät paljaalla silmällä kuusta maahan - muistuttaa mielestäni sienistä eniten yhtymä-, itu- ja kotelosieniä. Eniten se muistuttaa merenpohjan hämähäkkimäisiä punaleviä. Kun on kaulukset, ja sisällä jotain, niin sellainen muistuttaa monia sammalia, mehikasveja, puita, leviä, sieniä, korallejakin ja jopa sirkkaäyriäisiä.

Orangin vertaaminen limasienen piirissä seisoviin "hartia-hemmoihin" on lähinnä vitsi, mutta eikö yhdennäköisyys muka ole hämmästyttävä? :) Mitä hämis-silmiä niillä on noissa pää-lisäkkeissään? Päässä oleva läskisäkki näyttää olevan ikäänkuin kiinnitetty siten, että langat lävistävät otsanahkan, ja kulkevat nenän varren yläosasta sitten pintaa pitkin silmien alle poskien yläosaan litteiksi kuin rusetin päät. (En ihmettelisi, jos turkissa olisi limasientä.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.