IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ÖrringäinenPerjantai 17.12.2021 07:49

Itävallassa sen hiukkaskiihdyttimen ympärillä on sellaista jotain isoa "jatkumoa". Näin eräässä kuvassa. Uusi tuli aina entisen päästä, mutta tuli syvältä maasta. Niissä on vieläkin näkyvissä syvä aukko, joko oikea kuoppa tai tummalla maalla täyttynyt. Voisivat olla lopulta jähmettyneet johonkin mutaan/suohon, elleivät kasvinjätteillä myöhemmin peittyneet ääriään myöten. Miksi se uusi näyttää kasvaneen niin syvältä, edellisestä veneestä? Kiinnittynyt syvällä olevaan limasuoneen? Sieltä ainakin saisi pumpattua rakennusaineita uuteen isoon veneeseen. Aivan järkevää. Yorgia näyttää paljon sellaiselta. Hyvin vanhoihin asioihin menee, kauas menneisyyteen. Kelluvia kasvi-sieni-eläimiä, jotka suonessa kiinni. Suonessa kiinni... se on kuin napanuora, ja kiinnittyykin chondracanthus-matojen massuun. Mutta nämähän ovat pieniä, verrattuna mahdolliseen jätti-ruudukkoon, jonka yhdessä ruudussa köllöttää "Suomen niemi" ? Jokin "snaak"-tyyppinen, matoa ja käärmettä muistuttava, teki ruudukon, kai? Sellainen joka ei kuitenkaan itse liikkunut, vaan osasi vain kasvattaa jatkoaan eteenpäin, yhdyskunnan yhteinen suunnitelma ja projekti. Miten niitä ruudukkomaisia koralleja valmistettiin/valmistetaan? Niinkuin itsensä toimesta valmistetaan, ei tietenkään toisten toimesta.



Telmateia -lajinen korte englantilaiselta sivustolta.
Tämä on OMITUINEN kasvi ! Olisiko se koiras-korte, tuo ampuja? Varmaan tarkka kuin mikä! :D Miten se saadaan siihen ympärille? Ajattelin ensin, että itse rihma kiertyy, mutta ehkä tuo "sieni" pyörii? Ehkä se on näköharha, eikä mitään rihmaa ammutakaan? Silloin ei tarvitsisi sienenkään pyöriä. :) Ehkä se on joku heinä siellä, viiva, ja erehdyin... No jotain ainakin ampuivat jossain, kun ihan takuulla ampui järvestä Leppävirralla jokin "nessie" rannalle piuhoja. Punalevä-piuhoja, joiden päissä on mustekalojen pyyntilonkeroiden päät. Eikö olekin niillä sulattava ja leikkaava hapon kaltainen ominaisuus? Jossain sanottiin, että punalevällä on sellaisia ominaisuuksia. Hmm... miksi järvessä oleva paloitteli järven ympäri lähetettyä putkea palasiksi?

Koska pystykiekolla on ylhäällä reikä, josta kasvaa jotain ulos, ja koska sillä on hapsuselkä, ja koska se on kiekko, ja koska yläosa laskeutuu alaosan päälle kuin vaakapihdit sammalmaisissa, niin se muistuttaa paljon yorgiaa. Ja vaippaeläimiä.


Yhteistä: paketointi, helma, eteen=kulmassa hevosen naama, kiekura päässä (rotiferin ylä-hiuskiekura on rannikon hevosella leuan alle asti), anomalocariksen vinoneliön muotoinen rinta-reikä. (Rotifereilla on sellainen, vaikkei just tällä näkyiskään mitään. Mutta rannikossa näkyy! 2 jopa, nykyajan bakteereilla on niitä rivissä muutama.) Revontulienkelillä on tuon tapainen uurre alaosassaan, kuin on rannikon jätti-rotiferilla uuma veistelty. Pieni tämän päivän rotifer kiertyy, aika paljonkin. Vuoret kiertyivät, ja tuppimaiset porifera-kannut kiertyvät. Ne vuoret, jotka nyt rullautuvat tyhjinä, ehkä niiden sisällä joskus mutkotti tämän rotifer-olennon kaltaisia. Himalajalla ja Andeilla.Otukset ovat mm. merihevosen sukua, eivätkö olekin, kiinnitys-piikkeineen ja kulmassa olevine päineen. Taitavat olla niidenkin, lähes metrien kokoisten, kiekuralla tuolla rannassa, kauluksina, ovat sammalen ja madon ja tuon välimuotoja, toinen pää jäykkä, toinen pehmeä - jotenkin niin. Kiveä.


Kyllä se on muuten, luullakseni se simpukan lippa. JOS, JOOOOOSSSS, tuossa on maamuodostelmien "nukkuva kissa", bakteereille sukua, niin silloin lippa on sama, kuin simpukan lippa.

...
*Katsoo aikaan-saannostaan* .... Hevoset rats... eikun patsastelevat, ja musiikki soi!
________________________________________
__________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.